האם אתם השגתם פעם את מי שאהבתם? או שאהבתם את מי שהשגתם?
הדיון הוא דיון פתוח
תרגישו חופשי להביע את דעתכם על המשפט או על מה שקורה לכם עם מי שהשגתם או לא הצלחתם להשיג =]
האם אתם השגתם פעם את מי שאהבתם? או שאהבתם את מי שהשגתם?
הדיון הוא דיון פתוח
תרגישו חופשי להביע את דעתכם על המשפט או על מה שקורה לכם עם מי שהשגתם או לא הצלחתם להשיג =]
קרא חוקי חתימות
|
|
הצלחתי להשיג את מיש אני אוהב...שנה ותשעה חודשים מדברים בפני עצמם=]
אהבתי פעם את מי שהשגתי, אבל אני מנסה להשיג את מי שאני אוהב...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
השגתי את מי שרציתי =]
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
השגתי את מי שאהבתי.. היום אנחנו חודשיים ביחד
תהליכים חח
יניב לא משיג בכלל XD
השגתי את מי שרציתי (:
היינו 3 שנים ביחד =]
השגתי את מי שאהבתי אבל הבנתי שזה לא היה ממש משו שאהבתי.
Keep the blue side up.i
השגתי מישהי שחשבתי שאהבתי
אחרי חודש ביחד הבנתי שזה לא בדיוק מה שרציתי ואחרי חודש וחצי זה נגמר.
אין דבר כזה אהבה
בטח חביבה חח...
אני משתדל להשיג את מי שאני רוצה... במקום לרצות את מי שאני משיג אבל עכשיו זה טיפלה ירד ברמה אז אני מנסה להשיג ואח"כ לרצות...
בדיוק זו המילה שמגדירה "אהבה" - תלות.
אתה תלוי במשהו ובעצם מחוייב אליו , זה לא אומר שאת אוהב אותו.
אצטט תגובה שלי מאשכול אחר :
סתם נכנסתי חזק לכל הקטע של הפיק אפ , פסיכולגיה בין אישית ודברים מהסוג הזה , תצפו להפתעותד"א משהו יפה , איך אתה מגדיר אהבה ? האם אתה באמת אהבת מישהי פעם שאתה מדבר כל הזמן על אהבה? בוא נקח דברים שהגבר צריך מהאישה נרכז אותם :
1. סקס (נו איך לא)
2. תמיכה והבנה (משהו אמר פעם חפירות?, אבל הפעם מצד הגבר)
3.ילדים ומשפחה (בכל בחורה גם מהגיל הכי קטן יש את היצר הזה )
4."יופי לעיניים" - משהו שיהיה אפשר להתגאות איתו ברחוב/חברים (בקיצור מישהי כוסית)
5.אהבה
תקח מצב היפוטתי , בחורה נכנסת לדיכאון (משהו נפוץ מאוד) , אותה בחורה מוגדרת אצלך כ"אהובה" או קיימת אהבה בינכם , לפחות ככה אתה טוען.. היא עכשיו בדיכאון עקב הדיכאון אין לה כוח להזדיין איתך , אז סקס הורדנו , בסדר בטווח הקרוב זה לא מפריע לך , אבל בטווח הרחוק אתה מתחיל להשתגע כי אתה צריך את זה , אז אתה מתחיל להתעצבן ותמיכה והבנה כבר פה גם כן אין כי התקשורת בינכם לקויה , היא בדיכאון אין לה כוח לדבר אתה מתעצבן רבים פה ושם הלך גם כן , כנראה שגם ילדים ומשפחה לא יהיה מזה כי אתם לא עושים סקס (כל החכמולוגים שיגידו הפרייה מלאכותית תקבלו כאפה) , ועכשיו גם "יופי לעיניים" לא נשאר לך כי הבת זונה הדיכאונית לא יוצאת מהבית וגם אין לך חשק לצאת איתה מהבית כי היא מכניסה אותך לסוג של DOWN , אז אם אחרי כל זה אתה עדיין אוהב אותה , זו באמת אהבה , אם לא זו תיהיה אהבה אפלטונית משהו באוויר ומתקיים ברגע מסויים , (כן נהייתי פילוסף חופר , אבל זה דיי כיף)
אני השגתי את מי שאני אוהב (: יענו ביג טיים הצלחתי
עשיתי אצלה מהפך ונהיינו חברים (:
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -