שלום לכולם. אתמול הלכתי עם חברים ושתינו בקבוק בירה אחד (קאלסברג אם זה חשוב), לפני זה אכלתי ארוחה בינונית של ספגטי ושניצל (בערך שעה וחצי-שעתיים לפני שהלכנו לשתות). בזמן הבירה אכלנו בייגלה. אחרי הבירה קנינו יין, יחסית זול 13ש"ח נראה לי (יין קידוש של כרמל, 11% אלכוהול נראה לי) גמרנו אותו אני וחבר שלי תוך 5-10 דקות. מאתמול בערךבשעה 4 התחילו לי כאבי בטן נוראים. בחזרתי הביתה אכלתי ספגטי (קצת) + ארוחה בערב עם בשר (לא יכולתי לאכול הרבה). בלילה התעוררתי וסבלתי מכאבי בטן. בבוקר קמתי ב 6 והלכתי לבגרות בספרוט בערך מ 6 עד 12 אכלתי קצת ספגטי, כוס קפה, בננה, ולחם עם קצת בשר. בחזרתי הביתה בסביבות 1 אכלתי ארוחה דיי גדולה + כוס קפה, לזמן מה כאבי הבטן הפסיקו אבל עכשיו הם חזרו שוב, לא כזה חזק אומנם אבל אני נוראה מפחד, אני נורא מצטער על מה שעשיתי ומפחד שגרמתי נזק לבטן או לקיבה. יש לציין שהיה לי הנגאובר יותר קשה מזה. כרגע אני נורא מפחד ולא יודע מה לעשות.
הכאב מתבטא בצורה של כאילו לא אכלתי, יש מין גירגרוים/בעבועים בבטן דיי חזקים, זה גם כואב כזה מבפנים כאילו חותכים אותו מבפנים. האזור שאני מדבר עליו נמצא נמוך בגוף, בערך איפה שהצלעות מתחילות.
אני נורא מצטער ונורא מפחד על מה שעשיתי ולא יודע מה לעשות, ההורים שלי לא יודעים מזה ואני לא חושב שתהיה לי אפשרות לפנות לרופא עד השבוע הבא.
בבקשה תנו עצות, מה זה לדעתכם יכול להיות. תוה רבה מראש.