קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] סיפור חיי..כולם להיכנס!
    על ידי Grid בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 21:39
  2. [פריקה] סיפור חיי..כולם להיכנס!
    על ידי Grid בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 12:54
  3. סתם סיפור. פריקה.
    על ידי Me :) בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 18:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[פריקה]סיפור...

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

ברירת מחדל [פריקה]סיפור...

משהו עובר עליי בזמן האחרון
    אי-אפשר ממש להגיד מה זה,אבל בטוח שזה משהו רגשי וקשור איך שהוא לאהבה,אני לא ממש יודע מה זה,אבל קורה לי הרבה שאני מתחיל לחשוב איפה אני יהיה בעוד כמה שנים ועם מי אני יהיה,מה יהיה מצבי הכלכלי,ואיפה אני יחיי
    ואם בכלל אני יצליח להגיע למעמד גבוה בחברה,אף אחד לא שם לב שהחברה מאוד משפיע על אנשים לעשות דברים
    לא משנה מה תחליט תמיד החברה איך שהוא תשנה לך את זה או תעזור לך לקיים את זה,הבעיה שלי היא לרוב בבית ספר,אני לא מתחבר עם הרבה ילדים שם,וגם החברים שיש לי שם הם לא באמת חברים,רוב הזמן אני עצבני,אמרו לי שזה מחוסר אכילה,אני לא ממש יודע אם זה נכון,אבל אני באמת לא ממש אוכל כמו שצריך,המצב המשפחתי שלי לא משהו,אבא שלי חולה סרטן כמו שכולכם יודעים,ומאז שהוא התחיל לחלות הכל השתנה,המצב ביני לבין אחותי התאומה הוא לא משהו,וגם אמא שלי מתחילה טיפה להציק,וגם רוב האנשים שאני מנסה להתחבר איתם דיי מתרחקים,אני לא יודע אבל אולי אני גורם לכל מה שקורה,בזמן האחרון אני לא מרגיש ממש שמחזירים לי אהבה,וזה מאוד חסר לי,הפעם האחרונה שקיבלתי חיבוק ממישהו וזה היה באמת,היה לפני שנה,וזה היה מאמא שלי,קרה לי הרבה פעמיים שפשוט רציתי לברוח,אבל התקווה להשאר החזיקה אותי,היה לי הרבה פעמיים שרציתי לבכות אבל כלום לא יצא,ועם כבר בכיתי הרגשתי מין לחץ בגרון כאילו אני נחנק,לא ההרגשה הכי נעימה בעולם,אולי בגללה אני מעדיף שלא לבכות..

מקווה שהבנתם טיפה את הסיפור שלי אפילו שהוא לא הכי מפורט
    תודה שקראתם וסליחה על החפירה
    נערך לאחרונה על ידי HellGuard; 14-03-2008 בשעה 18:54.

MyGallery

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של DMAN
    לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    הבגדים מספרים לאחרים מי אנחנו, אל תצאו בחוץ ערומים!!

אחי להגיד לך את האמת גם לי הייתה את ההרגשה הזאת שהייתי בגילך.. זה לא היה כל כך מזמן אבל עדיין.. היום אני עדיין חיי עם ההרגשה הזאת.. אבל פחות ובהרבה.. לא פעם אחת חשבתי על התאבדות אבל שמעתי סיפור שהחזיק אותי ומחזיק אותי עד היום... איש יהודי בשם מרטין גריי.. ניצול שואה שאיבד את כל משפחתו.. אחים אחיות סבים סבתות דודים דודות כולם כולם איבד בשואה.. לאחר שהמלחמה נגמרה הוא עבר לארצות הברית השתקע שם והתחתן והביא ילדים לעולם אבל שוב המזל הרע והשטן עומדים לצידו והוא איבד את כולם בשריפה בצרפת. יש על הסיפור הזה סרט ובסרט רואים אחרי המקרה שהוא מכוון אקדח לרכה ורוצה להתאבד אבל בשנייה האחרונה הוא מכוון את האקדח לשמיים ובוחר בחיים.. הוא ממשיך לחיות.. וכעבור כמה זמן הוא מתחתן שוב ומביא ילדים לעולם.. מה שאני מנסה להגיד לך שגם אם קרה לך משו שאתה חושב שאי אפשר להתמודד איתו.. כמו מוות חס וחלילה או אפילו פרידה של חברה או פיטורי אחדד מההורים מהעבודה.. תמיד תזכור את הסיפור הזה.. אם אותו מרטין גריי הצליח לעבור את מה שהוא עבר.. אתה בטוח תצליח לעבור את הבעיה שלך.. ככה אני עושה.. תנסה לקחת את הדברים לטובה וסליחה על הביטוי שים זין על כולם.. אתה לא חייב לאף אחד שום דבר..! אני מקווה שעזרתי אחי..!
    וד"א מי שרוצה לשמוע את הביפור המלא של מרטין גריי.. יש ספר שהוא כתב על חייו ושמו:" בשם על בני ביתי".. מומלץ בחום!

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

תודה על התגובה הכי זה דיי עזר:]
    עוד?

MyGallery

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

תרגע אחי...יש כאילו תקופות...כדאי לך להיות עם אבא שלך כמה שיותר כי חס וחלילה חס ושלום אי אפשר לדעת מה יקרה...תדבר עם אחותך התאומה כי בכל זאת...היא אחות תאומה ואמא שלך תעזור לה ותפרגן לה במקום לחשוב על דברים כאילו...
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש באטרף האוואטר של Bar
    לייקים
    0
    נקודות
    100

תשמע , אני כל הזמן רואה אשכולות שלך פה על חברים ועל עוד כל מיני
    בעיות , אולי פשוט תדבר עם אמא שלך ותעבור לבית ספר אחר ? מה אתה אומר ,
    חברה חדשה , ילדים חדשים ... מה אתה צריך להישאר איפה שאתה , אתה לא מסתדר
    עם הילדים שם אני בטוח גם שזה פוגעה לך בלמידה , אם אתה בא לבית ספר בלי חיוך על הפנים
    אני בטוח שגם הציונים שלך לא גבוהים . אני במקרה שלך הייתי פשוט אומר להורים שלי שאני רוצה
    לעבור בית ספר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,383 | הודעות: 8,173,970 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect