משהו עובר עליי בזמן האחרון
אי-אפשר ממש להגיד מה זה,אבל בטוח שזה משהו רגשי וקשור איך שהוא לאהבה,אני לא ממש יודע מה זה,אבל קורה לי הרבה שאני מתחיל לחשוב איפה אני יהיה בעוד כמה שנים ועם מי אני יהיה,מה יהיה מצבי הכלכלי,ואיפה אני יחיי
ואם בכלל אני יצליח להגיע למעמד גבוה בחברה,אף אחד לא שם לב שהחברה מאוד משפיע על אנשים לעשות דברים
לא משנה מה תחליט תמיד החברה איך שהוא תשנה לך את זה או תעזור לך לקיים את זה,הבעיה שלי היא לרוב בבית ספר,אני לא מתחבר עם הרבה ילדים שם,וגם החברים שיש לי שם הם לא באמת חברים,רוב הזמן אני עצבני,אמרו לי שזה מחוסר אכילה,אני לא ממש יודע אם זה נכון,אבל אני באמת לא ממש אוכל כמו שצריך,המצב המשפחתי שלי לא משהו,אבא שלי חולה סרטן כמו שכולכם יודעים,ומאז שהוא התחיל לחלות הכל השתנה,המצב ביני לבין אחותי התאומה הוא לא משהו,וגם אמא שלי מתחילה טיפה להציק,וגם רוב האנשים שאני מנסה להתחבר איתם דיי מתרחקים,אני לא יודע אבל אולי אני גורם לכל מה שקורה,בזמן האחרון אני לא מרגיש ממש שמחזירים לי אהבה,וזה מאוד חסר לי,הפעם האחרונה שקיבלתי חיבוק ממישהו וזה היה באמת,היה לפני שנה,וזה היה מאמא שלי,קרה לי הרבה פעמיים שפשוט רציתי לברוח,אבל התקווה להשאר החזיקה אותי,היה לי הרבה פעמיים שרציתי לבכות אבל כלום לא יצא,ועם כבר בכיתי הרגשתי מין לחץ בגרון כאילו אני נחנק,לא ההרגשה הכי נעימה בעולם,אולי בגללה אני מעדיף שלא לבכות..
מקווה שהבנתם טיפה את הסיפור שלי אפילו שהוא לא הכי מפורט
תודה שקראתם וסליחה על החפירה

ציטוט ההודעה