למרות שיש עוד זמן,הבאתי לכם כמה סרטים שיצאו בשנת 2009.
חלקם יוצאו ב-100%,וחלקם יבוטלו.בינתיים אלה רק תקוות של הבמאים להוצאי סרטים.
Superman: The Man Of Steel=סופרמן: איש הפלדה
בראיין סינגר מדבר על סרט המשך לסופרמן חוזר
בחודש ינואר האחרון אתר חדשות הבידור Variety דיווח כי הסיכויים שהבמאי בראיין סינגר יחזור לביים את סרט הסופרמן הבא הם מאוד לא סבירים, סינגר שסיים באותם הימים את צילומי הסרט הנאצי Valkyrie בכיכובו של טום קרוז והתכונן לקראת צילומי הסרט The Mayor of Castro Street הצפוי לצאת לאקרנים במהלך 2009. כעת, אומר סינגר בראיון לאתר Empire Online שהוא התחיל לעבוד על הסרט Superman: Man of Steel, "אני בדיוק נפגש עם הכותבים לאחר השביתה." אומר סינגר, "אנחנו רק בשלב הפיתוח. אני מתחיל לפתח סרט המשך... עם כוונה לביים אותו." בנוגע לתגובות השליליות לגבי הסרט הראשון שיתמקד בדרמה במקום בפעולה, סינגר מוסיף, "הראשון היה סרט רומנטי וסרט נוסטלגי... וכעת כשהדמויות מבוססות, ישנה הזדמנות להגביר את רמות הסכנה."
Spider-Man 4=ספיידרמן 4
"ספיידרמן 4" (באנגלית: "Spider-man 4") מתוכנן להיות סרט הקולנוע הרביעי בסדרת סרטי "ספיידרמן". בתחילת חודש מאי 2007, לאחר יציאת הסרט "ספיידרמן 3", הודיעו אולפני סוני כי בעקבות הצלחת הסרטים הקודמים בסדרה, החלה הפקתה של טרילוגיה שנייה על-אודות סיפורו הבדיוני של איש העכביש [1].
הסרט יבוים על על ידי סאם ריימי, במאי שלושת הסרטים הקודמים בסדרה. גם השחקנים הראשיים בסדרה, טובי מגוויר (על אף שהטיל ספק בדבר הפקת סרט נוסף בסדרה, כמו גם בעצם השתתפותו בו, אם יופק) וקירסטן דאנסט, ימשיכו ויגלמו את דמויותיהם של פיטר פארקר ומרי ג'יין ווטסון[2]. נכון למאי 2007, דייוויד קופ נמצא בעיצומה של העבודה על התסריט יחד עם יוצריו המקוריים של הקומיקס, סטן לי וסטיב דיטקו. שאלת איוש הנבלים עוררה עניין רב עקב העובדה שמרבית הנבלים השתתפו, ונהרגו, במרבית הסרטים הקודמים. עם זאת, ידוע כי את הנבל הראשי בסרט יגלם דילן בייקר, בתפקיד פרופסור קורט קונורס, המנחה את פיטר פארקר בלימודיו. בעקבות ניסוי המשתבש, לוקה פרופסור קונורס במוטציה אשר הופכת אותו לאדם-לטאה.
Terminator 4 / Terminator Salvation: The Future Begins=שליחות קטלנית 4
"שליחות קטלנית 4 - העתיד מתחיל", בכיכובו של האחד והיחיד כריסטיאן בייל (ובבימויו של מק ג'י), ישוחרר לאקרנים ב 22 למאי, 2009. הצילומים אמורים להתחיל בחודש מאי הקרוב בניו מקסיקו.
הסרט יעקוב אחר דמותו של ג'ון קונור (בייל), מנהיג המורדים, במהלך המלחמה נגד סקיינט, וניסיונות ההישרדות של המין האנושי.
השמועות אומרות שמושל קליפורניה, ארנולד שוורצנאגר, יופיע בסרט לרגעים ספורים. שמועות אחרות טוענות כי עלילת הסרט תחפוף את סדרת הטלוויזיה המבוססת על סדרת הסרטים.
שמועות נוספות מספרות שמק ג'י לא יודע לביים, אבל זה כבר סיפור אחר.
בכל מקרה, העתיד מתחיל בעוד כשנה וקצת. נמתין בסבלנות.






ציטוט ההודעה












