לא ידעתי איפה לפרסם
אפשר המלצות אישיות של אנשים שעברו ניתוחי אף על מכונים? והמלצות בכללי על מכונים מוכרים עם מוניטין
לא ידעתי איפה לפרסם
אפשר המלצות אישיות של אנשים שעברו ניתוחי אף על מכונים? והמלצות בכללי על מכונים מוכרים עם מוניטין
|
|
כן ניתוח אף
ואם מישהו יכול להעביר אז אני אשמח
קודם תלך לקופת חוליםם חלק מהקופות חולים מכסות את זה.
אכן מתאים לרפואה ובריאות - מועבר.
ד"ר מאיר כהן - מומחה לכירורגיה פלסטית ואסתטית
טיפול אישי מקצועי ברמה הגבוהה ביותר
www.drcohen.co.il
חוץ מזה אתה יכול באמת דרך הקופת חולים לבדוק את הנושא.
ישי התותח
לי בכלל נראה שלא כדאי לעשות ניתוחים פלסטיים אלא אם כן יש מעורבות של חיים ומוות, אבל אם אתה רוצה לדעת על דברים כאלה, לך לרופא בשביל הסבר טוב
you are never too old to learn something stupid
愛は理解の鍵は、
15.8.09
תכלס, אני ממש לא מאמינה בניתוחים פלסטיים, אנשים צריכים ללמוד לאהוב את עצמם ולא להאמין שאף קטן יותר יעשה אותם מאושרים יותר, אבל אם כבר פונים לעשות ניתוח כזה חייבים חייבים להיות בטוחים במקום שאליו פונים, יש המון מקומות מפוקפקים היום, תבדקו באסותא, או פרופורציה, אם אני לא טועה פרופורציה עובדת עם קופות החולים
תשמע אם אתה באמת רציני בנושא. זה אומנם לא עניין של חיים ומוות אבל זה עניין של איסטטיקה וזה חשוב לא פחות. כי אם כבר אתה עושה אז כבר שיראה כמו בן אדם..
לך לקופת החולים שלך שם תקבל רשימה של רופאים שעובדים עם הקופה ככה אולי המחיר יהיה יותר זול.
תשאל אותם מי המומלצים שלהם. ותלך תשב עם כהמ רופאים.. תראה תמונות של מנותחים שלהם והכל.
ובנוסף תנסה לברר עם אנשים שעשו.. ככה תוכל לדעת הכי טוב...
אולי אפילו גם תכתוב בפורומים כמו תפוז בטוח יש שם ייעוץ על ניתוחים פלסטיים
כשמדובר בענייני פלסטיקה, רצוי לא ללכת על איש המקצוע הזול ביותר. זה יכול להיגמר רע מאוד.
יש שני מנתחים שיצא לי לבחון מקרוב "עבודות" שלהם, ואני אישית לא הייתי שם עצמי מתחת לסכינו של אף מנתח פלסטי אחר:
ד"ר דב קליין
ד"ר רוני מוסקונה
תקבע תור עם אחד מהם (או שניהם), תתייעץ, תשקול את המחיר ואת הניתוח עצמו ותחליט.
כשהשמש שקעה אל מתחת לים,והירח בצבץ במרום ממעל,נמזוג קצת ג'וני, נדליק סיגריהונשמע ג'אז לזכר האיש שבקיר.
הבדיקה הכי טובה לדברים כאלה היא לעשות חיפוש בגוגל ולבדוק מאמרים מאתרים גדולים כמו נענע ותפוז שנתנו ציונים למכונים שונים ... אבל זה לא כמו הסרת שיער שיש הרבה סיכונים , ניתוחי אף קלים לביצוע ולא שמעתי על מישהוא שניזוק מזה .
מה נראה לך שאתה עושה כשאתה מקפיץ נושא כזה?