יש לי מחשב שקיבלתי במתנה ללא פירמוט אבל לadministrator יש קוד אני לא רוצה לעשות פירמוט בגלל משחקים טובים שיש עליו ואני לא רוצה לאבד אותם איך אני מגלה את הקוד???![]()
יש לי מחשב שקיבלתי במתנה ללא פירמוט אבל לadministrator יש קוד אני לא רוצה לעשות פירמוט בגלל משחקים טובים שיש עליו ואני לא רוצה לאבד אותם איך אני מגלה את הקוד???![]()
|
|
בעיקרון לא אמור להיות לך בעיה אם נכנס עם הקוד או בלי הקוד , עם זה מחשב ביתי שלא אמור לעבוד ברשת לא תיהיה לך בעייה של הרשאות...
מה הסיבה שאתה רוצה לדעת את הקוד של אדימינסטרטור ? אתה לא מוגבל במחשב..
מישהו חשב לבקש סוג מערכת?!
XP? ויסטה??
לך תימצא תוכנה לגילוי סיסמא ל ווינדוס ויסטה שכימדומני אין עדיין תוכנה יש ל NT 4 (XP(
מערכת XP ולא אין לי הרשאה להתקין לכן אני רוצה לדעת את הקוד בלי לאתחל את המחשב
אוקי במידה ואתה מוגבל מהראשות של אדמינסטרטור נעשה כמה פעולות, תודיע לי בהמשך מה קורה אם זה בבקשה
נתחיל:
חלק א'
תצטרך עותק של אקס פי(רק אל תגיד לי אם זה מקורי או לא, תודה!)
הכנס את הדיסק ( כמובן שיהיה BOOTABLE) ותכנס למסך ההתקנה הכחול של הווינדוס, בפירוש לא על מנת לעשות פורמט (ראה בזה כאזהרה)
במסך הכחול לחוץ F8 שאתה מסים לתנאי הרישיון
לחץ R, כלומר Rapair בתפריט הפירמוט
ההתקנה תחליף קבצים במערכת הקיימת.
המחשב יעשה אתחול בסיום התהליך, זכור לא ללחוץ על כלום כשאתה רואה את הודעה "preesig any key.." תן לתהליך להמשיך לבד
בזמן שאתה רואה את תהליך ההתקנה למטה מצד שמאל במסך לחץ על SHIFT + F10
חלק ב'
בחלק זה הגעת למסך הקונסול
תכתוב NUSRMGR.CPL ולחץ Enter
עכשיו אתה קבל מקבל גישה לחשבונות , התקדמות רצינית : ]
משם אתה כבר יכול לשלוט על החשבונות, אתה יכול למחוק חשבונות או לשנות אותם או לשנות את הסיסמא שלהם איך שתרצה
אני מניח במקרה הזה תקבע סיסמא חדשה לאדמינסטרטור ואתה תוכל להכנס אליו , משם תבטל את ההראשות במידה ויש עוד אנשים עם חשבונות אחרים שמתמשים במחשב ואינך מעוניין להגביל אותם..
בסיום השינוים סגור את החלון
סימנו..
אני מקווה שהכול מובן כי אם לא אני במפורש אבל במפורש לא רוצה שתתחיל בתהליך כי אם תבצע טעות לא נשיג תמטרה שאנחנו רוצים :/
לכן אני מדגיש לך מספר נקודות חשובות
חשוב מאוד
* לפני ביצוע התהליך הנ"ל תצטרך דיסק ווינדוס וסידיקי ( עדיף את זה שקיים כרגע על המערכת שלך)
* חשוב מאוד לפני שאתה מתחיל לוודאות שאתה יודע בדיוק מה אתה הולך לעשות ואיך , במידה ולא אני מבקש שתודיע לפני , תודה !!
שיהיה הרבה בהצלחה,
אלעד !
חחח רק אני חשבתי שהכי פשוט לבקש את הקוד ממי שנתן לך את המחשב?
(אם המחשב ניתן בהסכמה כמובן חחח)
ככה זה כשאוהבים....