יש לי שאלה... יש דרך להוריד את הפאץ' הרוסי מההתקנה האנגלית אאחרי שנכנסתי לירושלים או למחוק את כל המשחק ולתהקין מחדש עם שמירת הקמפיין?
יש לי שאלה... יש דרך להוריד את הפאץ' הרוסי מההתקנה האנגלית אאחרי שנכנסתי לירושלים או למחוק את כל המשחק ולתהקין מחדש עם שמירת הקמפיין?
|
|
לא נראה לי,
מי שבנה את הפאץ' להפוך לרוסית כתב לשמור את התיקייה האנגלית כדי שתוכל להחזיר לגרסא האנגלית איך שאתה יוצא מירושלים.
אחי מה הבעיה תמחוק ותתקין מחדש כשה אתה עושה אן אינסטל המשחק שואל אותך אם לשמור את השמירות אתה לוחץ OK וגמרנו אני לא רואה עוד סיבה למה אתה צריך להוריד את הגרסא הרוסית
אני יודע את זה אני לא טיפש אני רוצה לדעת אם יש תיקייה לשמור ואז להחזיר במקום הרוסית ולא להתקין את המשחק כולו
בבקשה תסביר לי מה עשית עם הפאץ' ותשלח לי אותו אם אפשר למה גם לי יש את הבעיה הזאת ואני משתגעע!! או פשוט תכוון אותי לאיפה אפשר להוריד אותו..![]()
אם אתה רוצה יצא כבר גרסה אנגלית מתוקנת אז אתה יכול להשתמש בה...
אחרי ששמת את הפאץ הרוסי וסיימת בירושלים אז פשוט תמחק את המשחק ושהוא שואל אותך לשמור את הקמפיין אז תעשה כן .. תתקין מחדש ותמשיך... תעשה ככה כל פעם שתיכנס לירושלים/(המקום האחרון)...
את הפאץ הכי קל להוריד מפיראט ביי
נערך לאחרונה על ידי kababar; 29-06-2008 בשעה 13:59.
מז"א מפיראט אחי ? לא הבנתי ?
ומאיפה אפשר להוריד את הגרסה האנגלית המתוקנת ?
נערך לאחרונה על ידי Joker2008; 29-06-2008 בשעה 15:11.
אם אתה משתמש בטורנטים אז מהאתר www.thepiratebay.com
מצטער ששיגעתי אותך אחי..
שאלה אחרונה..
באתר שנתת לי אני פשוט מוריד את הפאץ באנגלית ומתקין או שזה הפאץ ברוסית ?? ומה אני רושם בחיפוש ??
עזוב הכי קל תוריד את המשחק בגרסה הזאת
Assassin's Creed REPACK RELOADED
תוריד את זה והכל יעבוד לך חלק
נערך לאחרונה על ידי kababar; 29-06-2008 בשעה 15:46.
ואז אני יוכל להעתיק לשם את הSAVE שלי מהגרסה הזאת שיש לי לגרסה שאמרת שאני יוריד ??
נערך לאחרונה על ידי Joker2008; 29-06-2008 בשעה 16:09.
אחרי שאתה מוריד את הגרסה הזאת אז הכל עובד חלק באנגלית לא צריך לעשות שום דבר..
אהה כן... פשוט תמחוק ושהמשחק שואל תשמור ואז תתקין מחדש לאותה תיקייה את הגרסה הזאת