אני רוצה שתמליצו על משחקים טובים-
(אני לא משחק כלכך משחקים רק פיפא וNBA )
אז תתנו לי שמות של משחקים טובים שאתם משחקים
אין לי כרטיס מסך כלכך טוב (יש לי את המחשב 3 שנים)
אז תתנו לי שמות של משחקים שיעלו לי על המחשב.
תודה לעוזרים.
אני רוצה שתמליצו על משחקים טובים-
(אני לא משחק כלכך משחקים רק פיפא וNBA )
אז תתנו לי שמות של משחקים טובים שאתם משחקים
אין לי כרטיס מסך כלכך טוב (יש לי את המחשב 3 שנים)
אז תתנו לי שמות של משחקים שיעלו לי על המחשב.
תודה לעוזרים.
|
|
אחי אם אתה מחפש משחק ספורט טוב אני יכול להציע לך את PES 08 זה תלוי כמה המחשב שלך טוב..
UT2004 אחלה משחק!
Warcraft3 אחלה!
NeedForSpeed גם טוב! Carbon...... או משהו אחר מהסדרה.
RedAlert2 יפה
Rollercostar חביב
Worms כולם, ממש מצחיקים ודי טובים!!!
אולי מנג'ר...
עוד אחי? D:
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
UT2004 ניראה לי אני יוריד את זה....
זה משחק רשת??
וNEED FOR SPEED שיחקתי גם( סיימתי MOST WANTED, וקארבון הפסקתי באמצע....
אם למישהו יש עוד הצעות שיגיד...
נערך לאחרונה על ידי ToMeR; 21-03-2008 בשעה 17:48.
UT2004 אתה גם יכול רשת וגם SINGLE PLAYER... אחלה משחק!!!!!!
כמעט משתווה ל3...![]()
סתם
אני יביא לך עוד משחקים אח"כ, אני יערוך אחי
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
Call Of Duty 4 אבל רק אם יש לך דרישות מערכת מתאימות
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אל תוריד כלום מזה... שום דבר לא יעבוד אצלך... אם יש לך כרטיס בן 3 שנים אז אין סיכוי שUT04 יעבוד(חוץ מזה אם אין לך סידי קי אמיתי אז הסינגל פלייר ממש גרוע תבדוק כולם אומרים את זה), בקשר לCOD זה דורש פחות מUT אז תבדוק ואם יש לך כרטיס מספיק חזק תוריד...בהתחלה רשמת שאתה מעדיף משחקי ספורט אז בשבילך PES 08 זה אחד המשחקים(גראפקיה מדהימה למשחק כדורגל)....אם אתה מחפש באמת משחקים טובים אני יכול להמליץ לך שיחקתי בכולם(רק תגיד לי איזה כרטיס מסך יש לך)
אם היה לי כרטיס 5 לא הייתי מוריד אתו זה חרררראאאא של סינגל פלייר הוא כל כך גרוע!!!
רק אם יש לך סידי קי אמיתי תוריד זה באמת אחד הסינגל פליירים הגרוע ביותר שראיתי!!!
ואין סיכוי שעם 4 היית מריץ תראה פרטים צריך לפחות 7
נערך לאחרונה על ידי kababar; 21-03-2008 בשעה 19:25.
אפשר הארי פוטר האחרון, משחק חמוד..
או NFS PS
תלחץ על המחשב שלי עם כפתור ימני אז מאפיינים..אז תעבור לכרטיסיה חומרה.. אז תלחץ על מנהל ההתקנים...ואז מתאמי תצוגה.. מה שרשום זה הכרטיס מסך אם אתה לא מליח תכתוב יש עוד דרך
חלש מאוד... אני הייתי מציע על קניית מחשב חדש בגלל שלא תוכל לקנות כרטיס מסך טוב בגלל שכנראה יש לך חיבור AGP (מחשב חדש שיריץ את כל המשחקים החדשים והטובים 3500-4000 אבל זה שיקול שלך).
בקשר למשחקים.. אם אתה אוהב משחקי אסטרטגיה וניהול צבאות אז הייתי מציע את EMPIRE EARTH 2 או 3(לא בטוח ש-3 יעבוד)..גם את סדרת C&C ...אם משחקי ספורט אז תצטרך להסתפק בפיפא 08 ... בקשר למשחקי מלחמה מגוף ראשון הייתי מציע את סדרת MOH חוץ מאיירבורן החדש (MOH PACIFIC ASSAULT מצוין)...
בינתיים זהו אם תרצה עוד הצעות תגיד...
נערך לאחרונה על ידי kababar; 21-03-2008 בשעה 21:48.