אני עכשיו הולך לראות.. זה הפרק האחרון לפני הפגרה של החודש והשם של הפרק הוא meet kevin johnson (המנקה בספינה)
|
|
חמוד... השפ של הפרק הוא "המנקה ג'ונסון" כי רוב הפרק עוסק במייקל, שעכשיו נקרא קווין ג'ונסון, שעובד כמנקה בספינה... מראה את ההשתלשלות איו מאז שנעזב בסירה ועד עכשיו...
הפרק הזה חושף אולי את הניצול השישי של אושיאניק סיקס - וולט.
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
פרק זוועה באמת שנמאס מהסדרה הזאת
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
התכוונתי לזה שקווין שג'ונסון הוא המנקה לא לזה שהשם של הפרק בעברית הוא המנקה בספינה.. למי אכפת מהשם בעברית
תומר אני לא מבין למה.. היה דווקא פרק ממש מעניין.. סעיד יצא מלשן מניאק. והפרק גם די מגלה שמייקל לא באושיאניק 6..
היו כמה דברים שלא הבנתי, למה לעזאזל הוא הסכים לפוצץ את המנועים? הוא לא חשב על זה שבלי מנועים הוא גם יהיה תקוע שמה? ובכלל הוא יצא די אידיוט שהוא הסכים בכלל לצאת לשמה.
הקטע בסוף הכי הצחיק אותי, היה כזה "alex i love you" איך שהיא זזה חטפה כדור.. הרג אותי מצחוק.
שוב כל הפרק היה מלא בטקסטים טיפשיים
כי ככה !
פרק ראשון שבאמת חושפים סודות ומגלים דברים, ובשנייה אחת כל הגילויים פשוט לא שווים כלום.
גם שדניאל וקרל מתים זה מאוד לא מוסיף לסימפטיה, הרי בן משיג מה שהוא רוצה, קרל עצבן אותו בכך שהיה חבר של אלכס ודניאל עצבנה אותו בכך שביטלה את היותו אבא שלה[מה שנכון, אבל הוא בכל זאת גידל אותה כל השנים] והוא שולח אותם פשוט מקצץ את מי שלא נראה לו.
מעצבן אותי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
פרק נחמד אבל ציפיתי שיהיה פרק הרבה יותר טוב
וסעיד יצא מניאק
חבל... פרק עם הרבה מאוד פוטנציאל...
גם כתבה אותו כותבת שכתבה כמה פרקים פחות טובים.
עדיין לא מוריד לי מהעונה המצויינת הזאת!
חשבתי שלפני הפגרה ישאירו אותנו עם יותר דברים..עם משהו לחשוב עליו או משו כזה אבל לא כזה.
הפרק לדעתי היה יפה..לא מפוצץ אבל סבבה.
"האומץ האמיתי טמון ביכולת לחיות למען הדבר שמאמינים בו ולסבול למענו..."
כריסטופר פאוליני![]()