אני רוצה ללכת לבר אילן או לאוניברסיטת ת"א
מישהו יודע מה הממוצע בגריות שצריך?
אני עושה(יחידות) 4 מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 10 מחשבים
אני רוצה ללכת לבר אילן או לאוניברסיטת ת"א
מישהו יודע מה הממוצע בגריות שצריך?
אני עושה(יחידות) 4 מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 10 מחשבים
|
|
אין דבר כזה.
יש סכם - שזה חישוב של פסיכומטרי יחד עם ממוצע בגרות כאשר כל אוניברסיטה מחשבת את הבגרות בצורה אחרת.
כן אבל כמה צריך בערך...
נגיד ל550-600 פסיכומטרי
אחי זה לא הולך ככה
איזה מקצוע אתה רוצה ללמוד?
ועם 500-600 פסיכו ועם 4 מתמתיקה
תוכל ללמוד מדעי הרוח
חחחחחחחח
סעיד מה אתה מבלבל ת'מוח
אתה חושב ש4 יחידות זה חלש? ציון טוב ב4 יחידות יחד עם פסיכומטרי נדרש מכניס אותך למקצועות
כלכלה בקלות, אז על אחת כמה וכמה למקצועות אחרים שלא דורשים טכניקה מתמטית.
הדבר היחיד ש4 יחידות מהוות מגרע בקטע שלו זה לימודי הנדסה וכו', אבל גם בזה יש גמישות בכל מוסד ומוסד.
עם פסיכו נדרש
ולא פסכומטרי של 500-600
שים לב מה כתבתי למעלה
5 יחדות מתמתיקה נותנות עוד בונוס לעומת ה4 יחידות
אבל עם 4 יחידות של מתמתיקה וציון פסיכו של 600 המצב גרוע\=
אל תהיה חכם
וזה דרך אגב
בגרות כזאת זאת הדרך שלך להרבה חוגים
התוצאות על סמך ממוצע תעודת בגרות 11.48 וציון פסיכומטרי 200 חוג : מדעי המחשב החלטה: קבלה ישירה לפי בגרות
עם בגרות כזאת לא צריך פסיכו
התוצאות על סמך ממוצע תעודת בגרות 11.48 וציון פסיכומטרי 600 חוג : כלכלה החלטה: המתנה
שים לב בגרות כזאת נראית בגרוטת חלומית
שמתי לו בכל המקצועות 100
ועם 600 פסיכו הוא עדיין בהמתנה
תראה מה בכלכלה
עדיין דחו אותו
בכלכלה מבקשים פסיכו גבוהה
600 ועדיין לא מספיק להם
אז על מה אתה מדבר\=
נערך לאחרונה על ידי saidclean; 24-03-2008 בשעה 05:42.
הדרישה המינימלית לתואר מוכר בישראל זה 3 יח"ל מתמטיקה ו3 אנגלית (בבגרות מלאה כמובן) מעבר לזה הדרישות משתנות בהתאם למקצוע ולמקום הלימודים. (ולביקוש) מה שאומר שלשאלה שלך אין הרבה טעם, מכייון שעד שתסיים את הצבא הדרישות ישתנו.
מה שכן אחוז ההשפעה של הפסיכומטרי על ציון הסכם שלך הרבה יותר משמעותי מהבגרות.
למקצועות ריאלים נדרש מינימום לש4 יח"ל בציון 85+ (נכון להיום) באוניברסיטאות.
שתקבלו קצת פורפורציה שניסיתי להתקבל למדעי המחשב בתל אביב נדרשתי בהתאם לממצוע בגרויות שלי (97 לא כולל בונוסים) להוציא פסיכו' של 740. שזה מטורף
במכללות הסיפור שונה כמובן, ואם אתה רוצה ללמוד מקצוע ריאלי זה פחות משנה היום למעסיק אם למדת באונ' או במכללה מוכרת
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 24-03-2008 בשעה 12:33.
כל מה שאמרת עד המשפט הזה אני הסכמתי איתו, פה אני קצת בספק.
מאיפה אתה הבאת את זה שהיום למעסיק לא חשוב אם התואר שלך הוא של
מכללה או אוניברסיטה? לפי מה שאני יודע ושמעתי מאנשים (משני הקצוות) , תואר של אוניברסיטה הוא פי כמה וכמה יותר יוקרתי מאשר תואר של מכללה, יוקרתית ככל שתהיה.
סביר להניח שגם אתה בתור מעסיק אם תיאלץ לבחור בין שני מועמדים למשרה אצלך , האחד עשה תואר של מכללה והשני תואר של אוניברסיטה, אתה תבחר את ההוא עם התואר של האוניברסיטה (בהנחה שכל שאר התנאים שלהם שווים)
מסכים?![]()
חח ישראלי וייפר. בטח שיש הבדל בין תואר B.sc של אוניברסיטה לבין תואר לא זוכר איך הוא נקרא של מכללה. יש הבדל ענק. אם יבואו 2 מתמודדים לריאיון עבודה אחד מאוניברסיטה אחד ממכללה. ייקחו את זה מהאנוי'.
אני רוצה ללכת ללמוד מחשבים...
כל הציונים שלי מעל 85-90 חוץ מלשון, הבעה,היסטוריה (אולי לא יודע) ואולי אזרחות (לא התחלנו ללמוד)
שמעתי שיש מקומות שאם אתה רוצה ללמוד מקצוע ריאלי הם מחשיבים בממוצע רק מקצועות ריאלים (אם לפחות מחשיבים יותר) ואם זה באמת ככה יהיה לי ממש קל להתקבל...
ולאיזה אונברסיטה אתם ממליצים עם ציונים כמו שלי?
קודם תסיים י"ב , תקבל את הבגרות הסופית ואז נדבר
בנתיים תתעסק בלימודים לבגרות ואל תחשוב עד כדי כך קדימה
יהיו לך עוד 3 שנים צבא לפני![]()
שיצחק כמה שהוא רוצה...
אני נותן פה את המינימום שאני יוציא, לפי מורות ואנשים שעשו פסיכומטרי אני כנראה יוציא 650-750
אבל אני לא יודע מה זה ומה יש שםאז לא רוצה להגזים
בתור אחד שלקח כמה קורסים בבר אילן אני ממליץ לך להתרחק משם. הם מבזבזים לך את הזמן על קורסים ממש לא קשורים על יהדות. לא שיש לי בעיה עם יהדות אבל הקורסים בזה קשים וחבל לך על הזמן שאתה לומד אותם לעומת האפשרות ללמוד בת"א או ירושלים קורסים רלוונטיים או שיעניינו אותך יותר.
בקשר לציוני קבלה:
אתה חייב לעשות פסיכומטרי- אין מנוס מזה גם במקצועות שדורשים בהם רק בגרות גבוהה.
בבגרויות צריך לפחות 4 יח"ל מתמטיקה (זה קריטי) מי שאומר שאפשר 3 זה בולשיט כי האוניברסיטה תכריח אותך ללכת למכינה במתמטיקה.
בקשר לאנגלית צריכים מן הסתם להיות טובים באנגלית אבל זה מתמטא בעיקר בפסיכו ולא בבגרות. בפסיכו יש ציון אנגלית שבו אם עוברים את 143 יש פטור מקורסי הכנה באנגלית שעולים אלפי שקלים.
אם יש לך ציוני בגרות כבר עכשיו אז כנס לאתר http://www.meidaat.co.il/mdt/info/homepage.asp ותירשם לאתר. אתה יכול להכניס את הציונים ולראות לאן תוכל התקבל.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי djb; 04-04-2008 בשעה 01:14.
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill