קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[שאלה] תקוע עם פרופיל מסוים :\

משתמש ותיק
    שם פרטי
    :P
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    PsY RuL'z

ברירת מחדל [שאלה] תקוע עם פרופיל מסוים :\

יש לי בעיה די גדולה :\ אני תקוע עם פרופיל 72 עם סעיפים ואם כזה פרופיל זה תותחנים או משו בסגנון וזה הדבר האחרון שאני רוצה ללכת אליו .. עד שהצלחתי להשגיא את ראש מחלקת הפוסט בשביל העיצוב גרפי בצבא הוא אמר לי שאם כזה פרופיל לא מקבלים אלה רק פחות מ72 כי 72 זה רק קרבי :\סטיל או ודבור לא שלחו לי זימון למרות שביקשתי .. המקצוע שאני לומד אותו זה גרפיקה וגם לזה ביקשתי ולא שלחו לי זימון ..יש למישו מושג מה אני יכול לעשות בשביל שכן התיחסו .. יותר לגרפיקה או משו כזה .. יש אפשרות להשיג את זה בלי להוריד תפרופיל ?תודה

2. קישורים ממומנים

שלא כמו נתונים אחרים בצבא פרופיל הוא נתון שכן ניתן לשנות.. כך שאין דבר כזה להיות "תקוע"... אבל כמובן שזה לא אומר שזה כזה פשוט.
    לגבי נושא הגרפיקה, איני בקיא בתפקיד אך אני משער שמדובר בתפקיד עורפי מקצועי כמו אחרים. לא יזיק לאסוף המלצות של גורמים מקצועיים ומורים ולשלוח את הכל ביחד עם מכתב ללשת הגיוס.
    לגבי פרופיל 72 אני מסכים שזה באמת פרופיל טיפה בעייתי (בלי להעליב בעלי פרופיל זה) מכייון שהוא די בגבול טבלת השיבוצים בין לחימה לעורף.
    אך יש לא מעט תפקידים שתוכל לבצע בפורפיל זה שזה לא תותחנים או שיריון. כמו אב"כ, מ"צ, סטי"ל (כמו שציינת), גדוד קרקל, טכנאי שטח בח"א (לרוב מחייב קד"צ), פיקוד העורף בחילוץ והצלה.. ועוד כמה שאני לא מצליח לזכור כרגע
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 23-03-2008 בשעה 09:46.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

עוד לא שלחו זימונים לגיבוש סטילים\דבורים ככה שאין לך מה לדאוג בגלל שלא קיבלת עדיין.
    כמו שוויפר אמר כדאי לשלוח מכתב ללשכת גיוס בו אתה מבקש את מה שאתה רוצה ולצרף למכתב המלצות של מורים.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

תפעיל הרבה לחץ, לחץ אינטנסיבי ותקבל.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    :P
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    PsY RuL'z

וואלה לסטיל עוד לא היה ? איזה יופיי .. מחכה לזימון כבר ..בקשר לזה כה נראלי שזה מה שאני יעשה .. יש למישו משוג לאן לשלוח תפקס? ונראלי שתיק עבודות יספיקתודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,100 | הודעות: 8,173,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect