ביום שני ה-31.3.08 יש הופעת מחווה לאליס אין צ'יינס בקולטורה הרצל 154 תל אביב אמור להיות חזק .
כרטיס עולה 40 שקל
למי שרוצה שיבוא למי שלא רוצה שיבוא בכל זאת
ביום שני ה-31.3.08 יש הופעת מחווה לאליס אין צ'יינס בקולטורה הרצל 154 תל אביב אמור להיות חזק .
כרטיס עולה 40 שקל
למי שרוצה שיבוא למי שלא רוצה שיבוא בכל זאת
|
|
מת על אליס אני אבוא
וווואי שיט נזכרתי יש לי באותו יום טיול שנתי במדבר וואי איזה באסה!![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אין הטיול הזה חובה וכבר נתנו כולם אישורים...באסה....אתה יודע אולי מי ינגן שם??
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שירה וגיטרות - אמיר דוליצקי (לשעבר להקת fallse )
גיטרות - תמיר שחם
באס ושירה - לדאני
תופים - אלעד ספיר
אה..טוב
טוב באסה אבל מה אני יכול לעשות???לא משנה גם הטיול יהיה סבבה 4 ימים במדבר...
רוב החברים שלי שאוהבים רוק הם בכיתה שלי(כמעט כל הכיתה שומעים ראפ והיפ-הופ) בשכבה אנחנו רק איזה 7 שאוהבים רוק ומטאל אתה מבין תאבסורד???
וכולם יוצאים לטיול....
איי פאק ואני גם בסיטואציה הזאת
טוב לא משנה אני יפרסם בפורום על עוד הופעות {רובם פאנק} בעיקר בקולטורה ובפטיפון
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 25-03-2008 בשעה 18:58.
טוב שלחתי לך הודעה לפרטי אם אתה צריך עזרה תשלח לי גם הודעות לפרטי
ואתה מוזמן גם כמובן לשחק במשחקים בפורום כמו האות האחרונה,מה אני שומע עכשיו+דרג....
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 25-03-2008 בשעה 19:01.
להקה נחמדה שיהיה בהצלחה , דם בונס שיר טוב