כשאני מנסה לפתוח את Microsoft Outlook זה מקפיץ לי את החלונות הבאים שאין לי מושג מה לעשות בהמשך....
אני מאשר ואז.....
כשאני לוחץ בדוק זה שוב חוזר על אותה הודעה כמו מקודם וכשאני לוחץ על אישור זה מעלה לי את זה...
מה לעשות?
כשאני מנסה לפתוח את Microsoft Outlook זה מקפיץ לי את החלונות הבאים שאין לי מושג מה לעשות בהמשך....
אני מאשר ואז.....
כשאני לוחץ בדוק זה שוב חוזר על אותה הודעה כמו מקודם וכשאני לוחץ על אישור זה מעלה לי את זה...
מה לעשות?
|
|
מי הגדיר לך את המייל? לאן אתה רוצה להגדיר אותו?
הוא אמור לקבל מייל משרת אקסצינג' (מה שלא נראה לי אלא אם כן יש לך שרת אקסצ'ינג' בבית/עבודה)
(שרת אקסצ'ינג' זה שרת דוא"ל פרטי ועצמאי. שלא כמו, לדוגמא, לקוחות פרטיים שתיבת הדואר שלהם מאוכסנת אצל הספק שלהם). כמו שזה נראה, מה שקרה זה שלאחר שהתקנת את האופיס ופתחת את האוטלוק עשיתי כל הזמן YES וכו'.. ולא שמת לב שאתה מנסה להגדיר חיבור לאקסצ'ינג
בכל אופן אני מניח שאתה משתמש ביתי.
אני אשמח להסביר לך כיצד להגדיר את התיבה. אבל אם אתה משתמש בתיבת דואר מספק האינטרנט שלך הכי פשוט שתצור קשר עם התמיכה שלהם ותבקש להגדיר תיבת דואר באוטלוק שלך.(כמובן שנתונים כמו פרטי השרת שלהם וכו' אין לי) במידה ואתה רוצה להגדיר שם תיבה חינמית שאולי יש לך (הוטמייל וכו'.. ) בדוק אם יש תמיכה במשהו שנקרא POP3 רק מיילים תומכים בפרוטוקול הזה תוכל להגדיר לקבל באוטלוק שלך.
אתה יכול בנתיים לגשת TOOLS->ACCOUNT SETTINGS
ולראות מה התיבה (אם יש בכלל) שמוגדרת כרגע
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 27-03-2008 בשעה 10:58.
אני משתמש פרטי.... ואני צריך את התיבת דואר זמינה בכדי לעשות סנכרון מול מכשיר כף יד ויש לי את התוכנה activesync והיא לא נותנת לי אפשרות חיבור בין המחשיר לבין המחשב אלא אם כן אני מגדיר את הoutlook נכון....
לפי מה שאמרת לי לעשות בסוף (להכנס להגדרות החשבון) התוכנה נסגרת לי לפני שאני מספיק לעשות משהו... ואין לי שום אפשרות להכנס לא להגדרות ולא לתוכנה... אשמח אם תפרט לי יותר...
אני לא כלכך יודע איזה אפשרויות יש.... אני ממש לא מבין בזה.... אני רוצה תיבת דואר רגילה שמתעדכנת דרך המייל שלי באינטרנט... אם זה עוזר...