שלום לכם חברים יקרים,
אתמול נכנסתי לאתר זה בפעם במיליון שיוצא לי להכנס גם מחוסר זמן וגם בגלל כמות האתרים הגדולה בהם אני חבר, בכל אופן נכנסתי כי רציתי לעלות סיקור על אתר טורנטים ישראלי חדש שעלה לרשת וחשבתי שיעניין אותכם, כמו שזכרתי היטב רוב עיקרו של אתר זה הוא שיתוף בכל הצורות.
לא עבר הרבה זמן ומצאתי את פורום שיתוף הקבצים של האתר, הידוע בשמו "תוכנות שיתוף".
לאחר שקראתי את החוקים, ועברתי על הנעוצים, הבנתי שכן מותר לפרסם סיקורים לאתרי טורנטים ברשת.
פתחתי אשכול חדש עם הנושא הידוע בשם "HeBits.net סיקור.."
עמלתי עליו זמן מה והכנתי סיקור שלדעתי הולם כל אתר.
היום נכנסתי שוב לכאן כדי לראות מה החברים פה חושבים על סיקורי ועל האתר החדש של הטורנטים אליו הכוונתי אותם.
לתדהמתי מצאתי את האשכול נעול עם הערה מצחיקה בסגנון של "קרא חוקים".
כזכור לכם חברים אני קראתי את החוקים, לא ראיתי דבר פסול במעשיי בייחוד כשיש נעוץ שלם על נושא סיקורי אתרים (שהוא נעול אגב) נעוץ שנפתח ע"י אותו מפקח שנעל לי את הסיקור שלי הידוע השם rcl-nadav. אותו בחור בעצמו כתב מספר סיקורים בנעוץ אם לא את כולם ואני חושב שהיות ואני באתי לכאורה "לאזור שלו" ופתחתי סיקור שלא נפתח תחת שמו ראוי יהיה שזה ינעל אם לא ימחק.
לדעתי זו בושה וחרפה שמנהל במעמדו עושה כאלו מעשים כלפי משתמשים "קטנים" כמוני באתר. אולי אני לא מנהל, אולי אני לא סופר משקיען ונכנס הרבה.
אבל את תאריך הרישום שלי אני מכיר היטב, את פועלי בעבר כשהיה לי זמן אני מכיר מצויין וכך גם את פועלי ברשת.
ואותי עיצבן אם לומר את האמת זו ההתמודדות עם מנהלים שלפעמים הצבע ליד שמם ושינוי המתאר מתחת לכינויים עושה להם את זה.
אני לא עברתי על החוקים, אני רק פירסמתי סיקור וסיקור משובח על אתר טורנטים משובח שלא מתחרה באתר זה בשום אופן ותחת פורום מדובר ובמקום שעוד מפרסמים בו סיקורים אחרים.
אני מבקש הבהרה מצד מנהלי האתר ואם יצא שאכן צדקתי אז גם פיצוי, אני אסתפק בשחרור הנעילה ונתינת בימה הולמת לפוסט זה אשר פורסם בקהילות נוספות ולא זכה ליחס מכפיש כזה.
סוף שבוע נעים לכולנו,
לירון.