יש לי חבר שאני כל הזמן מסתובב איתו. בקיצר יומיים לפני יום האהבה ידידה שלו התקשרה אליו ושאלה אותו אם בא לו לבוא לסנטר{דיזינגוף} ולהביא איתו ידיד בשביל ידידה שלה{יענו דייט} . הוא שאל אותי ואני לגמרי נגד דייטינג אבל בסוף הסכמתי. הכנסתי לראש שלי טוב טוב שלא יקרה כלום ביני לבין זאתי שהתקשרה {כי הוא ביקש ממני}.
טוב פגשנו אותה {ידידה שלה הלכה אחרי איזה שעה }.שתינו קצת תפסנו ראש ומשום מקום היא מנשקת אותי{לא נישקתי בחזרה}. בקיצר הרגעתי את חבר שלי למרות שהוא טיפה כעס עלי. יום אחרי זה לא יכולתי להפסיק לחשוב עליה ואחרי איזה שבוע הגעתי למסקנה שיש לי רגשות אליה. טוב דברתי על זה עם חבר שלי והוא אמר שזה בסדר כי אני לא רוצה להיות איתה במערכת יחסים{וגם הוא למרות שהוא אוהב אותה}. טוב ראיתי אותה עוד איזה פעמיים עד שחבר שלי הציע שאני יבוא איתו עוד פעם לסנטר לראות אותה. ביום היינו אמורים ללכת הוא אמר לי שהוא לא מרגיש טוב ועדיף שלא נלך{לא הלכתי לבד כי לא היה לי נעים מחבר שלי}.
יום אחרי זה שמעתי מחבר אחר שלי שביום שהוא אמר לי שהוא חולה הוא הלך לראות אותה ומאז הוא מניאק אלי {אני לא יפרט} טוב אז אני לא יודע לשכוח ממנה או לא?{יום שבת היא התקשרה אלי והזמינה אותי להופעה וחבר שלי לא בא}

ציטוט ההודעה

(אמרת שהוא החבר הכי טוב שלך)