אמרו לי שאם אני נופל מגיבוש דובדבן אני לא יוכל להגיע לפלס"ר צנחנים אלא רק לגדודים, זה נכון? אם כן זה כולל פלס"ר של יחידות אחרות כמו גבעתי וכו'?
תודה לעוזרים
אמרו לי שאם אני נופל מגיבוש דובדבן אני לא יוכל להגיע לפלס"ר צנחנים אלא רק לגדודים, זה נכון? אם כן זה כולל פלס"ר של יחידות אחרות כמו גבעתי וכו'?
תודה לעוזרים
|
|
כדי להגיע לדובדבן אתה צריך לעשות גיבוש צנחנים, ובגיוס שלך לעשות יחטיות לדובדבן. אם לא תעבור בהצלחה את היחטיות ותיפול לגמרי,זאת אומרת שלא קיבלת כלום מהיחטיות אתה פשוט תשרת באחד מגדודי צנחנים, כדי לעבור לחטיבה אחרת זה נראה לי משימה בלתי אפשרית כמעט כי עשית את היחטיות שאתה כבר חייל לכל דבר.לכן אני לא חושב שתוכל ללכת לחטיבה אחרת אלא אם כן תמלא טופס 55 אבל זה סיפור.
בקיצור אם הלכת לגיבוש צנחנים, עברת ונמצאת מתאים לעשות יחטיות אתה כבר חייל של צנחנים זאת אומרת או סיירות של צנחנים או גדודים. תקנו אותי אם אני טועה. אבל אני כמעט בטוח שככה זה.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 31-03-2008 בשעה 18:38.
אם עברת יחטיות ישלך את האופצייה של סיירת צנחנים עורב פלחהן
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יחטיות זה הוא גיבוש שיש לכל חטיבה.
ברגע שעברת את הגיבוש לחטיבה בהצטיינות את יכול לעשות גיבוש נוסף לאחר שגויסת ולנסות להתקבל לאחת מהיחידות המובחרות של אותה חטיבה. [צנחנים,גולני,גבעתי וכו']
בין היחידות שטאפשר להגיע לאליהן דרך יחטיות:
צנחנים: סיירת צנחנים,מגלן,דובדבן, עורב ופלחהן וכו
גולני:אגוז, פלסר גולני וכו
נחל: פלסר נחל וכו
זה בעיקרון אבל יש עוד, בטח אנשים יוסיפו אבל את העיקרון אני מקווה שהבנת.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 31-03-2008 בשעה 19:54.
מר-יחואנה קודם כל תסביר לי על איזה גיבוש לעזאזל אתה מדבר, גיבוש צנחנים\דובדבן (לפני גיוס) או גיבוש יחטיות בתוך צנחנים.
אחרי שתענה על זה אני אוכל להסביר לך בדיוק את הפרוצדורות.
ישי התותח
כן כמו שאמרו אבל רק כמה תיקונים-
כדי להגיע לדובדבן אתה צריך לא רק לעבור את הגיבוש צנחנים אלא לעבור כמאותר דובדבן מה שאומר שבגיבוש יחטיות-יחידות חטיבטיות תמוין גם לדובדבן..
אני כמעט בטוח שאם אתה נופל מגיבוש דובדבן יש אפשרות לחזור לבקום למיון חוזר שמסתמך על המנילה..משהו כזה
אוקי אז אני אסדר בצורה נכונה את מה שאמרו.
בגיבוש צנחנים\דובדבן יש 3 אפשרויות. 1. לעבור ולהתקבל לחטיבת הצנחנים. 2. לא לעבור ולהתגייס לפי המנילה. 3. לעבור בתור "מאותר דובדבן" שכמו שאמרו, אלה האנשים הבולטים שהיחידה "שמה עליהם עין".
כמה ימים לאחר הגיוס לצנחנים מי שרוצה יוצא לגיבוש יחטיות (יחידות חטיבתיות).
הגיבוש מחולק לקבוצות רגילות וקבוצות של מאותרי דובדבן, המאותרי דובדבן נלחמים על המקומות לדובדבן והשאר שהם לא מאותרי דובדבן נבחנים ליחידות האחרות (מגלן, הפלס"ר, עורב צנחנים וכו'...).
ישי התותח