קריס קורנל(סאונד גארדן והיה גם הסולן של אודיוסלייב שהתפרקו לא מזמן) מגיע להופעה בארץ
מי שם?#$?#@
אני יהיה!
קריס קורנל(סאונד גארדן והיה גם הסולן של אודיוסלייב שהתפרקו לא מזמן) מגיע להופעה בארץ
מי שם?#$?#@
אני יהיה!
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
אני יגיד בדיוק מה שאמרתי בהודעה ש AXP פרסם
אני מת על SOUNDGARDEN חולה על AUDIOSLAVE אבל אני שונא את כריס קורנל
הוא כבר לא שר כמו פעם הוא לא פרפורמר כמו פעם והוא ממוסחר יותר מתמיד.
טוב שמעתי ואהבתי אבל לא יהיה שם{בהופעה בארץ} שירים של אודיוסלייב אולי I am the highway ו- be yourself כי אי אפשר להחליף את מורלו ושל סאונדגרדן בטח יהיה Black hole sun וחוץ מזה כמה שירים ממוסחרים מהאלבומי סולו שלו
האלבום סולו הראשון שלו היה מעולה..
השני קארי און היה חמוד..
גם אם יהיה מעפן עדין צריך לראות תבן אדם הזה בלייב ...
ומתי עוד יהיו הזדמנויות כאלה?
צודק נראה לי אני אלך אני דווקא אוהב את השירים והסגנון שלו וכמו שעידן(RustyCage)אמר יהיה בטח שירים גם של אודיוסלייב וגם של סאונדגארדן נראה לי אני אבוא,מה איתך עידן?וסרגיי?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מגיע כמעט 100 אחוז
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"