שמעתי שפולומבו יותר אגדתי ממנו ונלחם נגד כול האגדות וניצח גם אני רואה בעיניים שלי שהוא סוס רצח מתאים לו חגורת אליפות והוגן הוא סתם זקן שכולה הביס את אנדרה מי מבין השניים יותר טוב לדעתכם?
שמעתי שפולומבו יותר אגדתי ממנו ונלחם נגד כול האגדות וניצח גם אני רואה בעיניים שלי שהוא סוס רצח מתאים לו חגורת אליפות והוגן הוא סתם זקן שכולה הביס את אנדרה מי מבין השניים יותר טוב לדעתכם?
|
|
מה אתה משווה ברור שהוגאן הו באמת הוא ניצח את האגדות הכי גדולות בWWE,WCW והוא ניצח את האנשים הכי כבדים שיש כמו אנדרה הענק קינג בונדי יקוזה
את מי בכלל פולומבו ניצח את ג'ימי נובול (וזה גם אחרי שהוא הפסיד לו 4 פעמים ברצף)...
^מתחלפת^
^אני הכנתי^
הוגאן הוא אגדה מה אתה משווה הוא נילחם ברסלמניה הראשונה מול גונזלס הענק!!!
למרות שזה ישן...
אז מה פולומבו נלחם נגד הרבה אגדות שהוא היה ב wcw (איזה סוס)
ברור שהוגאן , אבל גם פלומבו נלחם נגד הרבה כאשר היה בWCW נגד מתאבקים כמו סטינג , קווין נאש , ואפילו ראיתי קרב שלו מול גולדברג !
אז שלא תלכלכו הוא אחלה של מתאבק אבל חבל שבונים אותו היל עכשיו ..
כולה נגד אנדרה???????????? כולה??????? אחי זה 230 סנטימטר גובה,260 קילו...זה מש לא כולה.
פולמבו אפס...מי יכוטל לשכוח את תקופת הההומו שלו=\?? הוא הפסיד הרבה יותר מאשר שהוא ניצח..הוגאן זה בנאדם שלא ישכחו אף פעם
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!