אני עולה לכיתה י' ואני לא ממש מבין בזה עדיין
ואני צריך לבחור את אחת מהמגמות האלה
פיזיקה
כימיה
היו עוד אבל לא היו נראים לי טוב
מה אתם ממליצים לי ומה תיתן לי כל אחת מהמגמות האלה?
תודה אביב..
אני עולה לכיתה י' ואני לא ממש מבין בזה עדיין
ואני צריך לבחור את אחת מהמגמות האלה
פיזיקה
כימיה
היו עוד אבל לא היו נראים לי טוב
מה אתם ממליצים לי ומה תיתן לי כל אחת מהמגמות האלה?
תודה אביב..
|
|
אני אישית מרחיב פיזיקה.
שמע אני אגיד לך את האמת, להרחיב פיזיקה זאת קריעה לא קטנה (במיוחד עם השביתה הדבילית שהייתה השנה).
לדעתי האישית פיזיקה יתן לך יותר אבל כמובן שזה תלוי בכיוון שלך בחיים.
בקשר למקצוע עצמו, פיזיקה נורא דומה למתמטיקה, אתה לומד קצת תכונות מקבל כלים ועם זה פותר תרגילים... בדר"כ אנשים עם ראש למתמטיקה מצליחים בפיזיקה ואנשים בלי ראש למתמטיקה לא שורדים במגמה (לפחות לא עם ציונים טובים).
בקשר לכימיה אני לא כל כך מכיר אז קשה לי להגיד אבל אומרים שהמגמה יותר קלה מפיזיקה.
בכל מקרה, כמו שאמרתי זה נורא תלוי בכיוון שלך בחיים.
ישי התותח
גם אני ממליץ פיזיקה,אני לא למדתי כימיה,אבל למדתי פיסיקיה,זה מקצוע ממש מענין(לדעתי),וזה מקצוע שצריכים אותו הרבה במקומות עבודה.
נערך לאחרונה על ידי shlomy17; 04-04-2008 בשעה 09:03.
פיזיקה.
תלוי מה אתה רוצה לעשות בחיים ואם איזה מקצוע אתה יותר מסתדר.
אם אתה רוצה להיות משהו כמו רופא או בכיוון תבחר כימיה ,אם אתה רוצה מהנדס או בכיוון תבחר פיזיקה....
אני למדתי כימיה (סיימתי ) פיזיקה (סיימתי) ומחשבים (סיימתי) עשיתי את שלושת המגמות האלה ברמה של 5 יח"ל
לפי דעתי אם אתה יכול תגביר מחשבים , הכי שווה. מה שכן , בחיים אל תגביר כימיה . לפי דעתי אחד המקצועות הכי גרועים שיכולים להיות . אבל שוב , זה רק דעה אישית . יכול להיות שלך יילך בכימיה . (לא שקיבלתי כזה גרוע . 85 סופי).
ופיזיקה זה מקצוע נחמד . כן, אתה תצטרך ללמוד המון כדי להצליח . אבל בסופו של דבר פיזיקה ישתלם לך יותר מכימיה.
תבחר במה שמעניין אותך , מבין המגמות פה פיזיקה היא המגמה הטובה (תבחר בה אם אתה
טוב במתמטיקה , זה לא לימודים קלים) אבל כמו שבני אמר אם יש לך אפשרות לקחת מגמת מחשבים
תיקח מחשבים . אבל פיזיקה זה מקצוע שאתה יכול להגיע איתו רחוק אם זה יעניין אותך ותלמד טוב שם :]
פיזיקה זה מאוד מעניין בגלל ש אתה לומד איך דברים פועלים אבל אל תשכח תמיד תאמין שהשם בשמיים
פיזיקה!!!