זוכרים שפתחתי תפוסט על זה שנפרדתי מחברה שלי ואני מרגיש חרא וזה ?
בקיצור היום היא רצתה לדבר וזה אחרי בצפר אז הלכנו ישבנו איפה זהוא וזה ..קיצור היא רצתה לבקש סליחה על איך שהקשר שלנו נגמר וזה ..
אמרתי לה שאני סולח לה
ושאלתי אותה אם היא עדיין אוהבת אותי וזה והיא אמרה שמאוד ושבשלושה ימים האלה היא התגעגעה אליי והיא אכלה תלב שהיא ראתה יושב עם בנות וזה ..
ואני הצעתי לה שננסה לפתור את כל מה שהיה בקשר הקודם ואז נוכל להמשיך תקשר ,לשפר ולחזק אותו והיא אמרה שהיא חושבת שצריך הפסקה של שבוע
ולא הייתי מוכן אמרתי לה שאם ניקח הפסקה אנחנו נחזור רק בגלל הגעגוע ואז הקשר ימשיך כמו הקשר הקודם בקיצור פה ושם אחרי וויכוח של שעתיים וחצי כשכל אחד התוודא על הטעויות שהוא עשה הגענו למצב שאנחנו אומרים אחד לשנייה שאני אוהב אותה והיא מאוד חשובה לי וככה זה גם אצלה ושלא היה לנו קשר כזה עם מישהו וחבל להפסיד את זה ..
בקיצור אני ישבתי ליידה והתיק שלה היה באמצע ייעני בנינו
תפסתי תתיק העפתי אותה לצד נצמדתי אליה ,אמרתי לה דיי מאמ זה אוכל אותי שאנחנו לא בייחד זה אוכל אותי ונישקתי אותה על הלחי וחיבקתי אותה כזה כאילו שמתי עליה יד
ואז התחילו קצת לרדת לה דמעות ואמרתי לה "את לא מבינה עד כמה אני אוהב אותך ואני מרגיש שאם אנחנו לא נמשיך תקשר הזה אנחנו נגיד לעצמנו איזה מפגרים היינו "
והיא ? הסתכלה עליי ,ונתנה לי כזה חיבוק !!! נשבע לכם זה היה חיבוק שהוציא את כל הרגשות החוצה זה היה חיבוק של כמה דקות !!
ואז כמובן שהתנשקנו וזה
עכשיו מה העניין פה ,אני רציתי גם לספר לכם את זה אבל יש מין בעיונת קטנה ...הסיבה שבגללה נפרדנו זה בגלל שהרגשנו חנוקים כי אנחנו באותו בצפר ואני רואה אותה כל בוקר ואנחנו עם אותו חבר'ה ותמיד יוצאים בייחד .בקיצור יוצא שאנחנו רואים אחד את השני יותר מידיי וזה חונק ..
אז תנו לי עצות לפתור את הדבר הזה כי אני לא רוצה שהקשר הזה ייגמר בגלל זה
!אני הצעתי לה שבהפסקות אני יהיה איתה קצת פחות ונישב יותר ייענ כל החברים וזה וכזה שזה יהיה פחות בקטע של להיות אחד אם השנייה לבד כל הזמן ..
אבל אני צריך עוד דברים ,תנו לי עצות !
תודה רבה על מי שקרא עד הסוף חח ...

ציטוט ההודעה