עוד מעט נגמר לי התוקף של הנהג חדש עבר שנתיים מאז שהוצאתי רישיון , האם אני יוכל להסיע יותר מ 2? ובאיזה עוד דברים זה טוב שנגמר הנהג חדש
עוד מעט נגמר לי התוקף של הנהג חדש עבר שנתיים מאז שהוצאתי רישיון , האם אני יוכל להסיע יותר מ 2? ובאיזה עוד דברים זה טוב שנגמר הנהג חדש
|
|
כן תוכל להסיע אוטו מלא, אממ עוד דברים טובים?
לא יהיה לך שלט יותר, אולי משהו בקשר לביטוח, בתור נהג חדש לוקחים כל עברה הכי קטנה שלך בחומרה אז עכשיו לא.
ד"א, אחרי שנגמר לך הנהג חדש זה עבירה לשים שלט, אז אההה.... תזהר.
כמות האנשים שאתה יכול להסיע לא רק תלויה בך אלא ברישיון הרכב שלך (לא הנהיגה) ובתעודת הביטוח חובה.
סתכל שם תראה בדיוק כמה מותר לך להסיע
אוטו מלא מגיל 21 לא כשגמר נהג חדש
מגיל 21 מותר להסיע כמה שהרשיון & האוטו מאפשרים, ולא שניה אחת לפני. לא כשנגמר הנהג חדש ולא בטיח.
ואל תקשיב לאף אחד שאומר לך אחרת.
כמה טוב שיש אינטרנט בטלפון? =).
כן מותר , אבל שים לב לביטוח הרכב שיש לך ולרשיון..
ואל תשכח להוריד את השלט של הנהג החדש ולהדביק נהג מנוסה (חח סתם...)
בן כמה אתה שאתה חושב שאתה יודע מתי נגמר?
ומהם מקורות המידע שלך?
כי אתה סתם מטעה אנשים ואומר להם שזה מגיל 21
(אני יספר לך על המקורות שלי-אבא שוטר, אני עצמי בן 18.5 כל החברים שגדולים ממני זאת אומרת 19+ מסיעים בבטחה אוטו מלא ונעצרו מס' פעמים ע"י שוטר לביקורת וזה בסדר הם אפילו שאלו אותו בעצמם אחרי שהם כבר מסיעים אוטו מלא)
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
כנראה שהם מבולבלים, החוק אומר מגיל 21.
"
נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה לגביו חובת הליווי האמורה
בסעיף 12א1, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שמלאו לו 21 שנים, אלא אם כן
יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה
"
לא נהג חדש ( אלא נוהג חדש, ההגדרה במיוחד שונה, נהג חדש זה שנתיים בחוק ) , לא מי שיש לו רישיון שנתיים ויותר, אלא עד גיל 21.
לא אלא אם כן יש לו רישיון שנתיים או יותר, עד גיל 21.
מה הקשר חוק לא חוק
ברגע שלא כתוב לך יותר שאתה נהג חדש ברשיון אז לא מתחייסים אליך כנהג חדש וגם לא אכפת לשוטר בן כמה אתה
הוא לא יתחיל לחשב אם אתה נהג צעיר שרק נגמר לו הנהג חדש או שאתה כבר בן 21
ככה שאם לא כתוב לך ברשיון: הערה : נהג חדש אז על הזין אפשר לעשות כל מה שנהג ותיק עושה
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
אתם סתם מבלבלים אנשים אם השטויות שאתם אומרים...
נתחיל בזה שמה הקשר אם שוטרים מעדיפים לא להתייחס וכל זה..
שנית ע"פ החוק הנך רשאי להסיע כמות אנשים ע"פ רישיון הרכב לאחר שנתיים של ותק על הכביש כלומר ברגע שנגמר לך הנהג חדש..
אני אסכם פה ואומר לכולם!!!!!!! לאחר שנתיים ותק על הכביש מהרגע שהוצא הרישיון יכול הנהג להסיע בכמות שמאפשר רישיון הרכב!
*נעול
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~