יש מצב אני מביא את זה ליציאה היום בערב.. בחיים לא שמעתי על זה
זה טוב? זה בקבוק כחול כזה..
יש מצב אני מביא את זה ליציאה היום בערב.. בחיים לא שמעתי על זה
זה טוב? זה בקבוק כחול כזה..
|
|
עזוב אותך חארטה אם אתה רוצה וודקה איכותית רק Russki Standart אל תנסה אפילו דברים אחרים.
יש תווית שהיא עולה 35 שקל..
ומישהו טעם אותה? יש לה טעם טוב? לא חרא כמו לא יודע..
רויאלטי Royalty
הרויאלטי היא וודקה איכותית המיוצרת בהולנד, ופרט לבקבוק הכחול - שאותו אי אפשר לפספס בשום בר - אפשר לומר בוודאות כי היא די פספסה את הקהל הישראלי. את הרויאלטי מייצרים במזקקת הוכוט (Hooghoudt) שבגרוניגן, הולנד מאז 1888, אז החל לייצר אותה הרוׁיאן היכוט. הרויאלטי קיבלה את שמה מבית המלוכה ההולנדי ושכבת האצולה כולה שתתו ממנה. משנת 1998, הבקבוק הכחול נושא את סימן בית המלוכה ההולנדי כאות הערכה של המלכה ביאטריס לאיכותו.
הרויאלטי עשויה מ- 100% חיטה והיא עוברת לא פחות מ- 5 זיקוקים רציפים, עובדה שהופכת אותה לוודקה חלקה מאוד. לאחר הזיקוקים היא עוברת 3 סינונים דרך פחם והתוצאה היא וודקה נעימה וטעימה שחבל שלא תפסה בארץ. 40%.
רויאלטי מייצרים גם וודקה בניחוח דומדמניות שחורות (Royalty Dark), ג'ין ומשקה אנרגיה (Royalty Energy) המנסה, ללא הצלחה יתרה, להתחרות ברדבול האלמותי.
זה מה שכתוב בוואלה על זה..קרא ותהנה..
רוצה וודקה איכותות ולא יקרה?
פינלנדיה 54 שקל בסופר
שים במקפיא ויש לך וודקה בת זונה...
כמובן שאם אתה בן 14 אז זה קצת בעיתיי אז כנס לקיוסק ביום שישי ותקנה וודקה קרה שזה יעלה בערך 80 שקל...
אם אתה רוצה באמת וודקה טובה אבל לא זולה כמו פינלנדיה או אבסולוט.
תתפנק לך בכיף על וודקה גרגוס אבל היא עולה בערך 380 שקל. שותים אותה נקי וקצת קרח גרוס.
אחי... זה מגעיל בטירוף... הוודקה הכי טובה היא רוסקי סטנדרט...
<<< חיים שלי
בברכה,
NavNaV משתמש מוטרף
תעמין לי perfect הכי טוב חחחח סתם ,
אם אני לא טועה זה וודקה המיוצרת בהולנד
אני לא אהבתי את זה הדבר הכי טוב ושאני הכי אוהב רוסקי סטנדרט .
אין על חורטיצה ופילנדיה [;