חברת EA, ענקית המשחקים עדיין מנסה להתאושש מהטראומה שחוותה כאשר גילתה איזה מפלצת היא יצרה כששיחררה את Medal of Honor: Pacific Assult, לאחר שחוותה ביקורות קשות, ושחקנים זועמים.
כעת היא מנסה להקים מחדש את הסדרה הכושלת, במשחק החדש Airborne, אשר לטענת המפתחים, לוקח כיוון חדש לגמרי מכל מה שהם עשו עד עכשיו.
אז האם באמת יש סיכוי שהסדרה תחזיר לעצמה את שמה הטוב? והאם באמת המפתחים למדו מטעויותיהם?
אני הימרתי שלא... אבל הסיקור שהכנתי ידבר בשמי.
*שיעול* סדרת מדל אוף הונור מתחילה כבר להעלות אבק *שיעול*
המתח מתחיל לעלות, הזיעה כבר עוברת בגופכם מתחת לבגדים הכבדים, הנשק כבר רועד בידיים שלכם... ואתם צונחים.
כמו שם המשחק, במשחק השלישי בסדרה, אתם תהיו בחיל הצנחנים במלחמת העולם השנייה (כאילו שלא חרשנו מספיק את המלחמה הזאת).
מה שאומר, שבתחילת כל משימה אתם תתחילו בצניחה ממטוס, מה שנחמד מאוד בגלל שאתם יכולים לנווט את עצמכם לאן שתרצו לנחות!
האפשרות הזאת באמת הלהיבה המון שחקנים עוד לפני שיצא המשחק, והיא באמת מגניבה. תוכלו לנחות באזור בטוח שיהיה מסומן בעשן ירוק, שם תוכלו להתחיל עם חברכם ליחידה ולהסתער על האויבים, או לאלו שרוצים אתגר, אפשר לנחות בשטח האויב ולנסות להרוג כמה שיותר ולחסוך את העבודה לחבריכם שעדיין בדרך.
הגרפיקה במשחק מאוד מרשימה, אבל הפיצוצים והעשן פשוט גורמים לבחילה. האש במשחק נראית כמו מתוך משחק מצויר לילדים קטנים (ואני ממש, אבל ממש לא צוחק!).
העשן עצמו נראה כאילו הוא סתם תמונה ב2D שמופיעה 2 שניות אחרי שזורקים רימון ולכן הקרב נראה פחות מציאותי.
נשקים מגניבים, קרבות מהנים... והמון המון קריסות!
הנשקים במשחק מאוד מגוונים, וחלק מהשחקנים ירצו לשחק בכמה משימות כמה פעמים, רק בשביל להשיג עוד נסיון בכל נשק, היות וככל שתהיו מיומנים יותר בכל נשק, תקבלו שדרוגים מגניבים מאוד.
האינטיליגנציה המלאכותית של האויבים השתפרה סוף סוף, לאחר שבמשחק הקודם הם התנהגו כמו ילדים בני 6 בשדה קרב, וכעת הם יאגפו אתכם וינסו להוריד אתכם בכל מחיר.
הקרבות גם מותחים מאוד ומלאי אדרנלין, בזכות זירות קרב מעוצבות היטב ואויבים מיומנים.
אבל המשחק נוטה לקרוס הרבה פעמים, ולכן הייתי צריך למצוא את עצמי כמעט אחרי כל קריסה, מקלל את האימ-אימא של המפתחים הארורים שלא יכלו לתקן עוד כמה באגים או לפחות לשחרר פאץ' שבוע לפחות אחרי יציאת המשחק.
במהלך המשחק תגלו שהוא מאוד מאתגר וקשה, בשביל לתת את ההרגשה שאתם במלחמה קשה ועקובה מדם שתהיה מלווה בהמון גופות של חבריכם ליחידה ושל האויבים.
המשימות גם מגוונות מאוד ומפוזרות בכל המפה, ככה שתוכלו לבחור את סדר ביצוע המשימות, מה שמגניב ביחד עם האפשרות של הצניחה ה"חופשית".
האם שווה להוציא את הסדרה מהיכל הבושה?
האמת היא שהייתה מחלוקת רבה בדעות של השחקנים בשאלה זו.
כי אמנם המשחק מאוד כיף ויפה ויזואלית, יש בו המון חסרונות משמעותיות ובנוסף הוא גם קצר מאוד.
הוא כולל בערך 6 משימות שכל אחת ניתן לסיים בקלות בשעה-שעה וחצי ומקסימום שעתיים.
בנוסף המצב מרובה-משתתפים די מגניב, למרות שלא הכי יפה שראינו עד היום, הוא מאוד כיפי.
אז לדעתי המשחק עשה שיפור משמעותי מאז המשחקים הקודמים, ולכן שווה להחזיר לו את שמו הטוב.
עכשיו כל מה שנשאר למפתחים בEA זה להוציא משחק חדש לסדרה שהוא אשכרה טוב.
לסיכום:
יתרונות
משימות מגוונות, עיצוב מפות מקצועי ויפה, גרפיקה טובה, השדרוגים לנשק מגניבים מאוד. ניתן לנחות ולבצע את המשימות איך שרוצים. מצב מרובה-משתתפים מגניב מאוד.
חסרונות
אורך המשחק קצר מאוד, המון באגים וקריסות הורסים את חווית המשחק. הפיצוצים מאוד לא מושקעים ונראים מזעזע.
ציון סופי: 87
הורדה:
http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/q...p/s-mohafr.iso
סיסמא:
אין סיסמא.
תהנו חבר'ה =] קרדיט לירדן שהם על הסיקור, שבמקרה הוא חבר שלי.





ציטוט ההודעה






:נעול:
חה חה חה.


