אני האמתי די מעורב במחשבים ורשתות אבל הפעם בגלל חוסר הציוד שיש לי אני בבעיה..שבסוף כנראה תיפתר אבל בכל מקרה הייתי מעוניין לשמוע דעה נוספת של אנשים שמבינים:
ניסיתי לפרמט את האקספי לאקספי אחר עם כמה דיסקים...שלא יגידו אחר כך שהייתה בעיה עם ווינדוס ספציפי הכוונה דיסק ספציפי..
כאשר הגעתי ל boot ניסתי להעלות את הדיסק והדיסק לע עלה ממנו ההגדרות של הביוס תקינות כך שהסידי מקבל עדיפות לפני ההארדיסק אך עדיין זה לא עלה..פה הבנתי שיש בעיה אבל לא התייחסתי.
אז החלטתי להעלות מהווינדוס ואמרתי שאני יבדוק את הסיפור עם הבוט אחר כך...אוקי הליך ההתתקנה התחיל..המחשב ביצע ריסט..והתכוננתי שהבוט יציג לי את אפשויות הבחירה החדשות, של הוינדוס ושל ההתקנה, והוא באמת הציג אז בחרתי בהתקנה..
הוא התחיל להעלות קבצים למטה..רשום שהוא מעלה, ברגע שהוא רושם starting windows xp הוא מעלה את המסך הכחול של הבעיה בחומרה..
בפעם הראשנה פשוט הנחתי שמדובר בוינדטיס פגום או משו בתהליך הצריבה..אבל הוראדתי עוד ועוד וינדוסים וגם במקורי השתמשתי והבעיה חזרה..
ניסיתי להבין את עומק הבעיה...הרי האפשרות של הבחירה להיכנס להתקנה מהבוט נובעת מתהליך התתקנה בווינדוס עצמו שפתחתי,
והמחשבה שעלתה לי ראש זה שיש איזה שהיא בעיית סינכרוניזציה בין הארדיסק לסיסירום כי גם עם הבוט לא פעיל(למרות שבהגדרות הכל תקין) עדיין כשאני נכנס להתקנה מהמסך השחור שדל הבחירה הוא עדיין חייב להעלות את הדיסק, והוא העלה את המסך הכחול אבל תמיד הראה בעיה דומה... אז חשבתי שהוא מעלה באמת תהתקנה אבל לא את הדיסק ומה שקורה הדיסק לא עולע בהתקנה הסידירום לא עובד במילים אחרות..ולכן ההתקנה נידפקת...כי גם לא שמעתי את הסידי עובד...חשבתי על זה הרבה וזה נראה לי הכי הגיוני...
במידה ויהיה לי הארדיסק וסידירום אני פותר תבעיה הזו בתוך שניות זה אחד משינהם מן ההגיוני...פשוט צריך להחליף אך ביינתים אין לי תחומרה הזו אז רציץתי להעלות השערות..
תודדה מראש.