קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]בעיית חומרה בתוכנה + תמונה .
    על ידי Rotem16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-10-2009, 09:15
  2. [בעיית חומרה] CPU לא מתאים ללוח M
    על ידי CooL_V בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-07-2009, 18:10
  3. [בעיית חומרה]
    על ידי hmje56 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-07-2009, 23:25
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 17:28
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 00:46
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

בעיית חומרה מעט מסובכת..למבינים

ברירת מחדל בעיית חומרה מעט מסובכת..למבינים

אני האמתי די מעורב במחשבים ורשתות אבל הפעם בגלל חוסר הציוד שיש לי אני בבעיה..שבסוף כנראה תיפתר אבל בכל מקרה הייתי מעוניין לשמוע דעה נוספת של אנשים שמבינים:

ניסיתי לפרמט את האקספי לאקספי אחר עם כמה דיסקים...שלא יגידו אחר כך שהייתה בעיה עם ווינדוס ספציפי הכוונה דיסק ספציפי..
    כאשר הגעתי ל boot ניסתי להעלות את הדיסק והדיסק לע עלה ממנו ההגדרות של הביוס תקינות כך שהסידי מקבל עדיפות לפני ההארדיסק אך עדיין זה לא עלה..פה הבנתי שיש בעיה אבל לא התייחסתי.

אז החלטתי להעלות מהווינדוס ואמרתי שאני יבדוק את הסיפור עם הבוט אחר כך...אוקי הליך ההתתקנה התחיל..המחשב ביצע ריסט..והתכוננתי שהבוט יציג לי את אפשויות הבחירה החדשות, של הוינדוס ושל ההתקנה, והוא באמת הציג אז בחרתי בהתקנה..

הוא התחיל להעלות קבצים למטה..רשום שהוא מעלה, ברגע שהוא רושם starting windows xp הוא מעלה את המסך הכחול של הבעיה בחומרה..

בפעם הראשנה פשוט הנחתי שמדובר בוינדטיס פגום או משו בתהליך הצריבה..אבל הוראדתי עוד ועוד וינדוסים וגם במקורי השתמשתי והבעיה חזרה..

ניסיתי להבין את עומק הבעיה...הרי האפשרות של הבחירה להיכנס להתקנה מהבוט נובעת מתהליך התתקנה בווינדוס עצמו שפתחתי,
    והמחשבה שעלתה לי ראש זה שיש איזה שהיא בעיית סינכרוניזציה בין הארדיסק לסיסירום כי גם עם הבוט לא פעיל(למרות שבהגדרות הכל תקין) עדיין כשאני נכנס להתקנה מהמסך השחור שדל הבחירה הוא עדיין חייב להעלות את הדיסק, והוא העלה את המסך הכחול אבל תמיד הראה בעיה דומה... אז חשבתי שהוא מעלה באמת תהתקנה אבל לא את הדיסק ומה שקורה הדיסק לא עולע בהתקנה הסידירום לא עובד במילים אחרות..ולכן ההתקנה נידפקת...כי גם לא שמעתי את הסידי עובד...חשבתי על זה הרבה וזה נראה לי הכי הגיוני...

במידה ויהיה לי הארדיסק וסידירום אני פותר תבעיה הזו בתוך שניות זה אחד משינהם מן ההגיוני...פשוט צריך להחליף אך ביינתים אין לי תחומרה הזו אז רציץתי להעלות השערות..
    תודדה מראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    5
    נקודות
    263
    משפט מחץ
    החיים יפים, אתה פשוט מכוער (:

מה קורה בדיוק שהוא לא מעלה מהבוט?
    הוא פשוט מתעלם מההוראה? pree any key to start from cd
    ומעלה את הווינדוס ?
    או שהוא פשוט נתקע?
    לא כל כך הבנתי?
    חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
    בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.

הדיסק בפנים...המסך השחור של הבוט אמור להגיע..הוא לא מגיע והוא לא שואל את השאלה האם להעלות מהבוט...מתקדם לעבר הווינדוס..הווינדוס עולה אני מעלה משם את התתקנה, בזמן שאתה מתקין מהווינדוס הוא רושם פקודה בקובץ BOOT.INI שאומרת שאחרי הריסט יופיע לך האפרות nicrosoft windows xp setup לצד הבחירה windows xp הבחירה המוכרת כל מי שהתקין ווינדוס מכיר אתזה..שם אני בחור את התתקנה נכנס למסך הכחול מעלה קבצים במהירות למטה ואז עולה המסך הכחול הכהה של הבעיה של חומרה, אני חייב לציין שהוא מעחצה למטה קבצים מהר מידי מה שרומז על בעיה בתקינות כי במצמב נורמלי זה לקוח קצת זמן..
    נערך לאחרונה על ידי spiashvili; 12-04-2008 בשעה 18:52.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    5
    נקודות
    263
    משפט מחץ
    החיים יפים, אתה פשוט מכוער (:

באמת מוזר שהוא לא מפעיל את הבוט...
    ואתה אומר שאתה בטוח שהדיסק שאתה מתקין הוא bootable
    כי לפי הבנתי ניסית כמה...ואמרת שהגדרת את הביוס לסדר הנכון
    אני אחקור את העניין ואנסה למצוא לך תשובה
    חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
    בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.

תשמע אני יגיד לך משהו...בא ניצא מנקודת הנחה שהבוט בביוס לא פעיל..למרות שאצלי הוא מוגדר או נקצין ונגיד שיש בעיה בבוט..בכל מקרה את ההתקנה העלתי מהווינדוס הוא יצר לי את אפשרות המשך ההתקנה במסך השחור גם עם הבוט לא פעיל את עדיןן אמור להתקין תקין את הווינדוס הבוט רק מאפשר לך להעלות את הסידי בראשנה לפני הארדיסק...

משתמש כבוד האוואטר של Michael1232
    שם פרטי
    michael
    לייקים
    6
    נקודות
    210

שלום לך
    קרא חוקים
    כותרת לא תקינה
    נעול

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect