היום יש משחק :ה-דרבי האיטלקי הגדול!
מילאן נגד יובנטוס!

מי רוצה לעשות איתי בלבד הימור על 200 נק'?

אני שם 200 נק' על מילאן!

מי רוצה להשים על יובה?

המשחק:

מפגש הענקים: יובה מארחת את מילאן

במסגרת : הליגה האיטלקית
באיצטדיון : סטאדיו אולימפיקו, טורינו
מועד : 12/04/2008, 21:30.

ביום שבת הקרוב יתייצבו שתי הענקיות האיטלקיות, יובה ומילאן, למשחק מסקרן וחשוב שייערך בטורינו. מילאן יודעת שעליה לצאת משם עם ניצחון, אבל יובה לא מתכוונת לוותר כ"כ מהר.

ששה משחקים נותרו לסיום הליגה האיטלקית, ומילאן עדיין רחוקה 4 נקודות מהמקום המוביל לליגת האלופות לעונה הבאה. הדרך לשם נראת כעת קשה מתמיד, במיוחד כשנותרו למילאן משחקים קשים וחשובים כמו זה שייערך בשבת. אך עדיין, מוקדם להיכנע. גם לפיורנטינה, היריבה של מילאן על המקום הרביעי, לא מחכה משחק קל, כשהיא תתארח אצל מובילת הטבלה אינטר בסן סירו. אינטר תהיה חייבת לנצח במשחק הזה, במיוחד כשרומא רודפת אחריה בפער 4 נק' בלבד. הרוסונרי יגיעו למשחק נגד יובה אחרי הניצחון 3:1 על קליארי בשבוע שעבר, הניצחון שהחזיר את קאקה ואינזאגי לטבלת הכובשים והניצחון שהחזיר את מילאן לדרך הנכונה אחרי 3 הפסדים ב- 4 משחקים.

קרלו אנצ'לוטי יש לא מעט כאב לקראת המשחק. כל ההגנה של מילאן תהיה חסרה, כשנסטה עדיין מורחק עקב אותם מילים שהוא אמר לשופט במשחק נגד אטאלנטה, וקאחה קלאדזה מורחק עקב צבירת צהובים. מאסימו אודו פצוע עד סוף העונה, ויאנקולובסקי כאמור עדיין גם הוא סובל מפציעה בברך. גם פבאלי אגב סובל מפציעה קלה, אך ככל הנראה שהוא יוכל להיות כשיר למשחק. הבעיות הצרורות של הרוסונרי בהגנה צפויות לאלץ את קרלו אנצ'לוטי לפתוח עם קאפו באגף ימין, ובאגף שמאל לפתוח עם סרג'יניו, שלא שיחק כבר המון זמן אחרי פציעה ממושכת שרודפת אחריו. הקפטן מאלדיני צפוי לאייש את מרכז ההגנה לצידו של בונרה, שהציג בשבוע שעבר יכולת מצויינת. הבעיות לא מסתיימות כאן, כשגם פאטו בספק למשחק. הברזילאי סובל מפציעה קלה, ולכן הוא לא שותף במשחק נגד קליארי, ועדיין לא בטוח אם הוא יצליח לחזור בזמן לקראת המשחק. אנצ'לוטי כנראה יתן את מפתחות ההתקפה לאינזאגי במקום פאטו, לאחר הצמד של האיטלקי נגד קליארי בשבוע שעבר. אלברטו ג'ילארדינו לא זמן לסגל במשחק שעבר, ועדיין לא ברור כ"כ למה, ולא ברור אם אנצ'לוטי בונה עליו לכבוש נגד הקבוצה שהתעניינה בשירותיו פעם. אבל מה שבטוח, אלאדינו בדרך החוצה מהמילאנלו.

גם ליובה יש לא מעט בעיות. הביאנקונרי כבר מחוץ למירוץ האליפות, וזאת אחרי שהפסידו בשבוע שעבר 3:2 לפאלרמו הסיציליאנית. אך ההפסד הזה לא צפוי להשפיע על הגברת הזקנה, שמחפשת לצבור עוד ועוד נקודות, כשהיא שמה לעצמה מטרה אחת מול העיניים: המקום השני בליגה. פאבל נדבד, הצ'כי הבנלאומי ואחד השחקנים החשובים במערך של הזיברות, נפצע במשחק נגד פאלרמו לאחר תיקול עם גואנה, ויישנו ספק לגבי שיתופו. רניירי, מאמנה של יובה, ייחסר בוודאות גם את כריסטיאן זאנדי ואת ג'ורג אנדרדה הפצועים. זדניק גריגירה צפוי לפתוח במקומו ג'ונתן זבינה של בהגנה, וחולית האמצע של יובה צפויה להתרכב מקאמוראנסי, טיאגו, סיסוקו, וסאליהאמידיץ'. אם מדברים על הקישור של יובה, אז אפשר לציין שהמצטרף הטרי, סיסוקו, מראה בנתיים יכולת מצויינת והוא יכול להיות שחקן מפתח בשבת עבור הזיברות. ההגנה של מילאן צריכה גם לשים לב לדל פיירו, שנמצא בכושר נפלא כשרק בשבוע שעבר כבש צמד בהפסד לפאלרמו.

אולו מאלדיני, שצפוי להנהיג את הרוסונרי במשחק, התראיין לקראת המפגש ואמר: ""ככל שהקריירה שלך מתארכת, ככל שאתה רוצה לשחק יותר במשחקים מהסוג הזה. יובה היא יובה, והם תמיד יהיו האויבים שלנו, לצד אינטר. יובה משחקים טוב מאוד למרות שהם עברו בתהליך קשה, ואפילו הם לא ציפו שתהיה להם עונה כמו זאת". גם אינזאגי, שיפגוש את האקסית, התראיין לקראת המשחק: " לא אכפת לי אם אני אכבוש, כל עוד מילאן תנצח. יש לי הרבה חברים בטורינו וזה לא ישמח אותי לראות את יובה סובלת. אוהדי הביאנקונרי תמיד העריכו אותי כי הם ראו שאני נתתי את נשמתי על המגרש. כעת אני חושב רק על הרוסונרי ללא שום כוונה להוכיח את עצמי למישהו אחר. זה דבר ברור שהמשחק יובה-מילאן הוא משחק מיוחד".

המשחק הראשון בין שתי הענקיות, שנערך בסן סירו, הסתיים בתוצאת 0:0 מאופסת. נקווה שהפעם יהיו הרבה יותר שערים, ועם הרבה יותר הנאה. יש לציין גם כי יובה לא ניצחה את מילאן כבר 5 שנים בטורינו, מאז הניצחון 2:1 בשנת 2002. עוד נתון מעניין הוא שמילאן לא סיימה משחק חוץ בתיקו מאז 27 בפברואר, אותו תאריך שבו יובה השיגה תיקו ביתי אחרון שלה.

הרכבים:

יובנטוס: בופון; גריגירה, לוגרותאליה, קילייני, מולינארו; קאמוראנסי, טיאגו, סיסוקו, סאליהאמידיץ'; טרזגה, דל פיירו.

מילאן: קאלאץ'; קאפו, בונרה, מאלדיני, סרג'יניו; גאטוזו, פירלו, אמברוסיני, סיידורף; קאקה, אינזאגי.

(קרדיט לאתר האוהדים הרשמי (של מילאן ) )

מי שם על יובה?

רק אחד ואז לנעול!