היקס על פרי: "הוא יהיר"
הבעלים טום היקס על המנכ"ל ריק פרי: "הוא יהיר. בכל השנים שהוא פה לא זכינו באליפות. הוא לא מסוגל לנהל את המועדון".

חוסר השקט בליברפול נמשך. לאחר שנודע כי אחד משני הבעלים של המועדון, טום היקס, מעוניין בסיום תפקידו של מנכ"ל המועדון, ריק פרי, כעת האמריקני הוסיף שמן למדורה, דרש באופן פומבי את התפטרותו של פרי ולא חסך גם במילות ביקורת. כבר בסוף השבוע שעבר היקס שלח למנכ"ל מכתב שבו הוא דורש ממנו להתפטר ובראיון עיתונאי שהתפרסם היום (ראשון) היקס פרט את מניעיו.

"ריק פרי הוא מנכ"ל הקבוצה במהלך העשור האחרון ולא זכינו באף אליפות במהלך התקופה הזו. ההכנסות שלנו לא עומדות בקצב של שאר המועדונים הגדולים ולכן קשה לנו להתחרות איתן", טוען היקס, "אחרי שצפיתי בפרי עובד הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לבקש ממנו להתפטר לאור חוסר היכולת שלו לנהל את המועדון, חוסר היכולת שלו לנהל את הארגון, הגישה היהירה שלו וחוסר התקשורת שלו עם רפא בניטז".

הבעלים הוסיף ואמר: "הגעת להחלטה הזאת לפני מספר שבועות, אבל המתנתי עד למשחקים שלנו מול אברטון וארסנל. חשוב לי לנסות ולגייס מנכ"ל חדש למועדון עד חודש מאי כדי שנוכל להתחיל לעבוד עם רפא על שחקנים לקראת העונה הבאה".

בצד השני, ריק פרי הגיב: "אני עומד מאחורי ההישגים שלי בכדורגל האנגלי בכלל ובליברפול בפרט. זה לא יהיה יאה מצדי להגיב באופן פרטני על ההאשמות הללו, דירקטוריון הקבוצה אמור לדון בכך ואני מברך על ההזדמנות לדון בדברים הללו עם הבעלים ועם הדירקטוריון. עצם העלאת הנושאים הללו בתקשורת בתקופה כל כך קריטית למועדון מזיקה למועדון".

קרדיט לספורט 5.