היי חברה......יש לי ידידה טובה מאוד שיש לה חבר..
עכשיו אני מרגיש שאני מתחיל להדלק עליהה....עכשיו השאלה אם להגיד לה או לא? היא מחוברת עכשיו אני מתלבט כי זה אולי יהרוס לה עם חבר שלה...בבקשה מה אתם הייתם עושים? כי אני מרגיש שאני חייב להגיד לה.
היי חברה......יש לי ידידה טובה מאוד שיש לה חבר..
עכשיו אני מרגיש שאני מתחיל להדלק עליהה....עכשיו השאלה אם להגיד לה או לא? היא מחוברת עכשיו אני מתלבט כי זה אולי יהרוס לה עם חבר שלה...בבקשה מה אתם הייתם עושים? כי אני מרגיש שאני חייב להגיד לה.
|
|
בן כמה אתה?
ולך תשאל במתגברים...
כוסעמק נו אתם יכולים לייעץ לי אז למה לא ???
יא אללה נו שניה מה כדאי לי כן או לא!!.?
תשמע אני לא רוצה להציע לה חברות או שמשהו רק ליידע אותה.. ווהיא גם עושה טיפה סימנים..חחח השאלה כי יש לה חבר ג'מוס 4 מטר....
אז מה לעשות אחי?
אבל יש לה חבר חחח
אל תגיד לה - תתאפק מה יש !..
תמצא מישהי אחרת שתידלק עליה בטוח יש אחרות - אתה עוד אומר שיש לה חבר ג'מוס 4 מטר רוחב !!..אז מה הקטע רד מזה פשוט ובטוח תהיה מישהי אחרת תאמין לי =]
><
~PSP 3.80 M33~
אל תגיד לה כלום, היא רק תברח ממך ותוך יום אתם תפסיקו לדבר.
וואוו וואוו ואוו
קודם כל תרגע.. צא מנקודת הנחה שאני אומר לך אישית.. אל.. אבל אל תגיד לה את זה באייסיקיו..
אתה דלוק עליה? שכח מזה.. יש לה חבר.. אם אתה כלכך דלוק עליה וכלכך אוהב אותה.. תניח לה לנפשה.. זה מעשה מאוד אמיץ ומעשה מאוד קשה אבל זה מה שצריך לעשות.. תחשוב על כך..
אם הייתה לך חברה.. והייתה לך ידידה ממש טובה והיא הייתה דלוקה עליך תחשוב מה אתה היית מרגיש אם היא הייתה באה ואומרת לך שהיא דלוקה עליך..
מה היית מרגיש..
אני אישית הייתי מרגיש שהלב שלי נקרע לשני חתיכות.. חתיכה אחת לידידה הכי טובה וחתיכה אחת לחברה המקורית
הידידה הכי טובה שלך הזאת עכשיו מתחילה קשר עם החבר שלה..
אל - תפריע - לה!!!!
אין מה לעשות.. תתגבר ותתבגר על זה... ממש ככה.. אין מה לעשות.. אסור לך לעשות את זה..
אם תעשה את זה אתה פוגע בכולם!! גם בך גם בה וגם בחבר שלה
בחבר שלה כי עכשיו הוא מתוסכל במי היא תבחר..
בה כי היא מתוסכלת במי לבחור וגם אתה מכניס אותה למצב שלא נעים לה משתייכם
ואתה הכי נדפקת בזה - גם אתה צריך לראות מה היא תחליט.. גם הוא יישנא אותך על זה.. וגם הידידה הכי טובה הזאת תידחה ממך.. תרגיש לידך לא בנוח.. תרגיש שאתה דלוק עליה.. תפחד מהתגובות שלך.. לא תיהיה חופשייה איתך..
שמע לי..
Let It GO .. או שהיא תעשה ממך קציצות בלב וחבל גם לך גם לה וגם לחבר שלה..
אל תעשה את זה..
כל מה שאמרתי עכשיו נאמר מניסיון =/ לצערי =/ אל תעשה את הטעות שלי אני מתחנן
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 14-04-2008 בשעה 01:43.
King
תשאיר תקשר שיש בניכם בתניים ותחכה עד לרגע המתאים
המלך חזר
הועבר