~ המדריך השלם לנשיקה הראשונה ~
@}->-- @}-->-
אוקיי לאלו הנואשים שיודעים שהנשיקה שלהם תבוא בקרוב ולא יודעים פשוט איך לבצע אותה או חוששים שלא ייבצעו אותה נכון ו/או עם טעויות כאלו או אחרות מביכות פרסמתי מאמר לנשיקה הראשונה שלכם שנכתב בהשראת מדריך שנתתי בעבר לאנונימי שהוא.. =]
המדריך עוזר יותר לגברים מאשר נשים אך בנות סביר להניח שתמצאו כאן כמה טיפים טובים
דבר ראשון שאתם צריכים להבין זה שהנשיקה הראשונה שלכם לא חייבת להיות במקום כלשהוא... זה יכול לבוא אלייכם במפתיע במסיבה במועדון בפארק באמצע דייט במסעדה ובכל מקום אפשרי.. =]
העצה הראשונה שלי אלייכם זה אם אתם יודעים שאתם עומדים לנשק מישהיא [דייטים מתקדמים, פגישה בפארק וכו'] כדאי מאוד שזה לא יהיה ברחוב או במקום שאנשים "משקיפים" עלייכם..
ניגש לנשיקה..
תדבר איתה לאט, תסתכל עליה בצורה נחשקת.. כאילו אתה רוצה אותה כאילו כל דבר אחר לא חשוב עכשיו רק היא רק העיניים שלה.. תוודא שגם ככה היא מסתכלת עליך או לפחות מחייכת או זורחת מאושר להימצא בסיטואציה הזאת איתך.. לאחר מכן [עדיף שזה יהיה בעמידה..] תתקרב אליה תחבק אותה רכות שים את יד שמאל שלך על הגב שלה למעלה כזה ממש בשכמות ואת היד הימנית שלך בגב התחתון/מותן.. היא [גם] אמורה להתקרב אליך ולכרוך את זרועותיה סביב הצוואר שלך ואם אתה גבוה מידי אז כפות הידיים שלה על הפרונט של החזה שלך.. זה הכי סקסי.. לאחר מכן תלפף את הגב שלך בתנועה אלכסונית לצד שמאל עדיף ככה יותר נוח ויותר מושך.. כאילו לא ממש להתכופף בקטנה כזה ככה שיהיה גם נוח והיא לא תרגיש שאתה נשען עליה או משו ואז תתקרב עם הפרצוף שלך לכיוון הלחי שלה.. [לחי שמאל עדיפה לפחות אצלי זה ככה..] ותנשק אותה הכי עדין בעולם על הלחי.. תן לה להרגיש נחשקת תן לה להרגיש כאילו היא זה כל העולם שלך.. תחבק אותה יותר חזק ככה שהפה שלך יהיה ממש ליד אוזן שמאל שלה ותלחש לה בקול הכי סקסי וחלש שיש לך "אני אוהב אותך" אתה לא יודע מזה ייעשה לה.. זה פשוט היא תרגיש כאילו בה לא לעוף איתך בזה הרגע.. סביר להניח שהיא תגיד [*תצחק*] "יואוו גם אני אוהבת אותך.." ואז היא תחייך.. או שהיא תגיד באמת אתה לא מבין כמה זמן רציתי לשמוע את זה ממך.. ואז.. אז הגיע הרגע הגדול.. תנשך לה רכות את תנוך האוזן ותגיד לה "את הייצור הכי יפה שפגשתי בחיים" ואז היא שוב פעם תגיב לך משו בסגנון כמו מקודם.. ואז עזוב לה את האוזן אל תנשך חזק מידי ממש בקטנה בקטנה בקטנה תתנהג אליה כאילו הייתה אגרטל העשוי מקריסטל זה מושך אותן אני אומר לך לאחר מכן תטייל לאורך כל הלחי שמאל שלה ועד לשפתיים ופה.. פה תתרחק קצת כדאי מאוד לא להפתיע אותה עם הנשיקה היא יכולה לסגת.. מה שתעשה תטייל לאורך כל הלחי ואז תתרחק טיפה לפני שאתה מגיע לקצה השפה פה תסתכל לה עיניים ותגיד שהיא הדבר שהכי היית רוצה בעולם לצידו.. שתיהי איתך.. ואז תתקרב טיפה טיפה טיפה טיפה ותשהה.. כאילו תישאר באותו מקום מצח למצח באלכסון אף משפשף אף באלכסון ואז תן לה להתקרב אליך וזה מה שהיא תעשה [בדוק העיניין הסרט הי'ץ מומלץ מאוד לטינייג'רס..] ואז תנשק אותה רכות תתאמן על דובי אני לא צוחק זה כמעט אותו דבר.. ואז אחרי כמה נשיקות תלטף לה את העורף ואת הגב בתנועות חינניות זוכר איפה הידיים שלך נכון?.. יופי.. אז תשתמש בידיים תלטף לה את השיער עכשיו אחרי שליטפת ואתה באמצע לנשק תעבור עם יד שמאל [זאתי שבעורף] לכיוון לחי שמאל ותלטף לה את הלחי שמאל ואז תפרוש את כל האצבעות שלך זה מזה סקסי אני מבטיח לאחר כמה דקות שחרר אותה מהנשיקה שחרר שחרר תגיד לה מילים יפות בעדינות...
תסתכל עליה במבט הכי מאוהב בעולם! שתרגיש את כול כולך תמשיך לחבק אותה כמובן ותגיד לה..
אני רוצה לגלות לך סוד "מה שאתה אוהב אותי חחח אמרתי לי אאת זה גמני *נותנת נשיקה מהירה בפה..* "חח כן גם.. אבל רציתי להגיד לך שאת הנשיקה הראשונה שלי את יודעת"
אין דבר מרגש מזה..
דגשים:
* לא יותר מידי רוק בנשיקות!!!
* לא להזיל ריר או לנשוך חזק מידי בפה/שפה/אוזן
* המלצה: נשיקה וליקוקים בצוואר זה אחד הרמזים הבולטים ל: "אני רוצה אותך כאן ועכשיו!!" מומלץ!
* להיזהר עם הידיים שלא יישתעממו בנשיקות אבל לא גבוה מידי ולא נמוך מידי [ציצים/תחת/ירכיים פנימיות/כיוון איבר המין/בית שחי - מ-ח-ו-ץ ל-ת-ח-ו-ם.. {לפחות בשנה הראשונה}
* בקשר ללשון תנועות מעגליות וכמה שיותר איטיות לא יותר מידי עמוק..
* מסטיק מנטה!!!!!!! [תבין לבד..]

" ואז היא תחייך.. או שהיא תגיד באמת אתה לא מבין כמה זמן רציתי לשמוע את זה ממך.. ואז.. אז הגיע הרגע הגדול.. תנשך לה רכות את תנוך האוזן ותגיד לה "את הייצור הכי יפה שפגשתי בחיים" ואז היא שוב פעם תגיב לך משו בסגנון כמו מקודם.. ואז עזוב לה את האוזן אל תנשך חזק מידי ממש בקטנה בקטנה בקטנה תתנהג אליה כאילו הייתה אגרטל העשוי מקריסטל זה מושך אותן אני אומר לך לאחר מכן תטייל לאורך כל הלחי שמאל שלה ועד לשפתיים ופה.. פה תתרחק קצת כדאי מאוד לא להפתיע אותה עם הנשיקה היא יכולה לסגת.. מה שתעשה תטייל לאורך כל הלחי ואז תתרחק טיפה לפני שאתה מגיע לקצה השפה פה תסתכל לה עיניים ותגיד שהיא הדבר שהכי היית רוצה בעולם לצידו.. שתיהי איתך.. ואז תתקרב טיפה טיפה טיפה טיפה ותשהה.. כאילו תישאר באותו מקום מצח למצח באלכסון אף משפשף אף באלכסון ואז תן לה להתקרב אליך וזה מה שהיא תעשה [בדוק העיניין הסרט הי'ץ מומלץ מאוד לטינייג'רס..] ואז תנשק אותה רכות תתאמן על דובי אני לא צוחק זה כמעט אותו דבר.. ואז אחרי כמה נשיקות תלטף לה את העורף ואת הגב בתנועות חינניות זוכר איפה הידיים שלך נכון?.. יופי.. אז תשתמש בידיים תלטף לה את השיער עכשיו אחרי שליטפת ואתה באמצע לנשק תעבור עם יד שמאל [זאתי שבעורף] לכיוון לחי שמאל ותלטף לה את הלחי שמאל ואז תפרוש את כל האצבעות שלך זה מזה סקסי אני מבטיח לאחר כמה דקות שחרר אותה מהנשיקה שחרר שחרר תגיד לה מילים יפות בעדינות...
}