הגעתי ל-2000 הודעות, אלפייה חדשה בחג חדש :]
אזזז נעבור להקדשות!
נתחיל מצוות המעצבים של הפורום שעוזר עזר ואני מקווה שגם יעזור לי המון.
S&A - אביב, הגדול מכולם, עזר לי להתקדם בפוטושופ, סבל את השגעונות שלי באייסיקיו, תרם לי נק' כשהייתי צריך, בקיצור, הוא החבר הוירטואלי שאף פעם לא היה לי, וגם לא יהיה עוד אחד כזה. תודה מכל הלב לך אחי :]
Shimda - תודה על כל העזרה שנתת לי, אתה אחלה בן אדם, עשית בשבילי המון :] אני מאוד מעריך אותך אחי..
PaintBrush - למדתי ממך המון, אם בתגובות המאוד בונות שלך בפרום, אם מהמדריכים באייסיקיו, והשתפרתי המון בזכותך. לדעתי מגיעה לך השקעה מיוחדת, כי את זו שהסברת לי מה עושים בשביל להגיע רחוק. וממך למדתי גם דברים לחיים. את שווה הרבה יותר מהקדשה, תודה על היחס שנתת לי. תמשיכי להגיב לי בחתימות :]
Nostlgia - כמה השקעת עליי, גם באיסי, גם במסן, תודה ענקית על הכל.
גם לך יש חלק בהשתפרות הניכרת שלי בתחום העיצוב. שוב,תודה. בהצלחה בתפקיד החדש.
בגדול, כל אלה עזרו לי להתקדם, ומגיעה להם באמת הקדשה ענקית.
נמשיך.
aXp - חבר מאוד טוב שלי, למד ממני ואני ממנו המון, בכל התחומים, בהיניהם הפוטושופ [איך לא?]. גם במציאות, אחלה חבר, חכם, מצחיק [או לפחות מנסה...] ובאמת אחלה של בנאדם, ומגיעה לו הקדשה מכל הלב.. אתה אחלה חבר אחי, מגיעה לך הקדשה כזו.
Yotam - מת עליך, מגיעה לך הקדשה, אתה החבר הכי טוב שיש לי בפורום, תמשיך לשמור על קשר אה ? :]
Asphyx- ככה רושמים?! הספקתי להכיר אותך ביומיים האחרונים.. אחלה גבר, שווה הקדשה :]
דר"א, החתימה בעבודה
Midas- אחלה סגן של פקח, סחטיין על התפקיד החדש. תודה על הכל גברבר :]
Alex- קבל ממני הקדשה. שמור על קשר :]
Mr.Style - שמח שחזרת לפורום, אני מקווה שתמשיך להיות פעיל, סחטיין על השיפור בשפה העברית. תמשיך לפרסם פה חתימות וצפה לשיפור :]]
Dor - המנהל הראשי היחיד שאני מכיר. עשה בשבילי הרבה, וכשאני אומר הרבה, אני מתכוון להרבה הרבה מאשר הרבה. = המון.
תודה על הכל אחי.
avidorturgi - תודה על הביקורות בפורום, בזכותך השתפרתי גם, אחלה מעצב אתה, תודה :]
Guzzex - תודה על מה שבכל זאת עשית בשבילי. קבל הקדשה.
ildiS - אחלה גבר. תודה על כל ההמלצות למיניהם, אתה גם סבבה של מעצב, ואתה עוד תשתפר הרבה.
זהו בגדול. הקדשה אחת ענקית לכל הפורום.
לכל התפקידים למינהם.
עכשיו נעבור אליכם, המזל"טים.
כל מי ששכחתי מוזמן להעיר לי, אני אוסיף.

] ובאמת אחלה של בנאדם, ומגיעה לו הקדשה מכל הלב.. אתה אחלה חבר אחי, מגיעה לך הקדשה כזו. 
ציטוט ההודעה

King

הכל לטובה .

ספוילר: