אני לא יודע כמה מכם עוקבים אחרי הליגה הגרמנית (אני יודע שיש פה רק אוהד דורטמונד אחד.. חבל לך על האף איזה צעיף שלהם קיבלתי לא מזמן היישר מגרמניה חחח..)
אבל אני חושב שצריך וראוי לציין לשבח את איוון קלאסניץ'.. הוא לא מהיר כמו כ.רונאלדו, אין לו יכולת כדרור כמו של רונאלדיניו ואין לו טכניקה כמו לפברגאס אבל יש לו משהו שיש יותר מלכולם בכדורגל העולמי לטעמי - נשמה ותעוזה.
קלאסניץ' הבקיע היום במסגרת משחק בבונדסליגה לקבוצתו ורדר ברמן כשהתוצאה היא 1-1 ובכך קבוצתו ניצחה בסוף, נגד האזנה רוסטוק.
אבל אני לא מדבר רק על השער הזה.. איוון עשה את הבלתי יאומן, אחרי שהרופאים שלו אמרו שאין מצב שיוכל לשחק אחרי התרמת הכליה שתרמו לו (שהגיעה מאמא או אבא אני לא זוכר..) והוא עשה את הבלתי יאומן חזר למגרשים וכשהוא משחק, הוא משחק כמו שחקן לכל דבר, ברמה הגבוהה ביותר ומה אני אגיד לכם.. לחזור אחרי כל-כך הרבה זמן למגרשים אחרי מה שעבר.. צריך לתת לו קרדיט ולהגיד כל הכבוד.. הרבה לפני ניסו ולא הצליחו ולצערי גם בעתיד (אני מאוד מקווה שלא) כנראה שיקרו מקרים כאלה ויהיה לשחקנים מאוד קשה לחזור.. והוא הצליח, השקיע, נתן את הנשמה והוא בדרך הנכונה להיות שחקן שלדעתי יזכרו גם הרבה שנים אחרי שהוא יפרוש.
זהו, סיימתי את חלקי להיום...
*כתבתי בדיוק את אותה ההודעה בפורום אחר גם אז שלא תחשבו שהעתקתי את זה ממישהו אם אתם מסתובבים בפורום הזה*

ציטוט ההודעה