השעתם את havivsavyon ידיד שלי הוא מיתחתן עכשיו אני מיסתכלת בפרופיל שלו אני רואה מורחק אני לא מאמינה שהוא קילל או משהו כזה
השעתם את havivsavyon ידיד שלי הוא מיתחתן עכשיו אני מיסתכלת בפרופיל שלו אני רואה מורחק אני לא מאמינה שהוא קילל או משהו כזה
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
|
|
את חושבת שיש לו זמן לזה?
אולי הבאן זמני, ליום - יומיים.
תשאלי את מפקח עשינו עסק.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
אז זהו שלא אכפת לו אבל
מוזר למה ככה סתם הוא קיבל באן שאלתי אותו הוא בכלל לא ידע על הבאן כי הוא לא תמיד פנוי אבל לא זה לא זמני זה לתמיד
חח מה מי שמיתחתן נותנים לו באן.?
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
שיהיה לו במזל טוב, אבל תביני, החתונה שלו לא קשורה לבאן.
תשאלי את המפקח עשינו עסק, אני חושב שהוא זה שהרחיק אותו.
לאן הטיפשות מגיעה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
לא אבל זה בסדר הינה הורידו לו תבאן (לפי מה שראיתי)
בכל מיקרה תודה רבה slayder
ירד לו הבאן, אני נתתי לו ואחרי שביררתי את העיניין הוסר הבאן, נעול.