הפעם בכוונה בחרתי באטל בין סגנונות, כי אני יודע שיש פה חלק שאוהבים לועזי וחלק שאוהבים ישראלי...
אז, מה הסגנון המועדף עליך?
אני אישית מעדיף לועזי בהרבה..
לא יודע למה אני פשוט לא יכול לשמוע ישראלית..
אין לי שיר אחד ישראלי..
הפעם בכוונה בחרתי באטל בין סגנונות, כי אני יודע שיש פה חלק שאוהבים לועזי וחלק שאוהבים ישראלי...
אז, מה הסגנון המועדף עליך?
אני אישית מעדיף לועזי בהרבה..
לא יודע למה אני פשוט לא יכול לשמוע ישראלית..
אין לי שיר אחד ישראלי..
|
|
אין לי החלטה, כי המילים באנגלית יותר זורמים, יותר כיף לשמוע.
אבל לפעמים לא יודעים את המילים באנגלית או משמעות, אז זה לא כיף.
בישראלית אתה יודע הכל ..
לכן אין לי החלטה
שירים ישראלים זה כמו החברים הכי טובים שלי.. כמו הכי קרוב כזה..
כאילו יש מתי מעט שירים ישראלים שאני אוהב אבל אני אוהב אותם יעני מת מת מת עלייהם..
ושירים לועזיים רצים אצלי כמו גרביים..
הם בשבילי ידידים כאלה חחחחחחחחח לא יודע איך להסביר חחחחחחחחח
נכון הם ניהיו ממוסחרים אבל תתקני אותי אם אני טועה תמיד אפשר למצוא בין כל ההריסות איזה שיר מגניב אחד או שניים ישראלי..
הם מסתתרים עם הזמרים הנידחים האלה חחח
יש כמה להקות בישראלי שאני אוהב,
אם תסתכל בITUNE שלי, 85% לועזי!
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
לועזי..
אבל זה לא עיקרון כזה שלשמוע רק באנגלית לפעמים (פעם בחודשיים) שאני מוצאת איזשהו שיר טוב בעברית אז אני אוהבת אותו פשוט אני לא מוצאת הרבה כאלה לצערי ויש הרבה יותר שירים באנגלית יפים..
"האומץ האמיתי טמון ביכולת לחיות למען הדבר שמאמינים בו ולסבול למענו..."
כריסטופר פאוליני![]()
וואי יפה לראות שרובכם פה ממש כמוני
85% לועזי וזה שירים שבאים והולכים כמו גרביים אבל עיברי.. יש איזה 40-50 שירים אבל הכי תותחים שיש
לועזית, בהחלט לועזית.
לועזי,ללא ספק.
יש מעט מאוד שירים ישראלים שאני אוהב,לאיודע למה יכול להיות כמו שאלון אמר שיותר כיף לשמע והמילים זורמות עם השיר,ויכול להיות שבעיקר המילים בשירים העבריים לא קשורות אחת לשנייה...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נכון , תמיד יש כמה שירים טובים ויש כמה אומנים שאני אוהבת שבאמת עושים מוזיקה טובה כמו מוניקה סקס , אביב גפן , כנסיית השכל , והסטייה שלי- הראל סקעת D:
כן יש אומנים ישראלים טובים, ללא ספק , אבל רוב השירים פשוט נהיו שטחיים כאלה , בלי עומק ובלי כלום, ומנים ששרים בלי להבין מה הם שרים בכלל , הלחנים גם לא משהו, כמו דיקלום . אני מעדיפה מוזיקה לועזית .
חוץ מזה שאני מה זה אוהבת לשמוע אנגלית . אני אוטומטי מתחילה לפרש והמורה שלי לאנגלית אומרת שנהיה לי אוצר מילים עשיר בגלל זה![]()