מה ברור שאני ייחרבן.. לא בריא להתאפק
אני יילמד אותכם שיטה איך לא יהיה ריח או רעש..ואיך להשתמש בצורה הכי נקייה ומסודרת בבית הכיסא! רציני עכשיו
הגנה מפני ריח : נכון שאתם מחרבנים אז אתם מורידים את המכנסיים מיישבים ואז ישר משוגר לו חרא אל האסלה ואתם כזה "אחחח" יופי.. חכו ששהכל יירד לכם ואז נכון קורה שאתם צריכים לשהות זמן מה כי אתם מרגישים שוואלה נגלה אחת ירדה אבל השנייה בדרך..
מייד תורידו את המיים אחרי ה"נגלה" הראשונה.. כדי שזה לא יישהה ויצוף ויסריח את העולם.. רציני.. תורידו את המים.. אחר כך יבוא נגלה שנייה תורידו גם אותה.. ואז ייש רלהוריד את המים..ככה עד שתסיימו תנגבו והכל זרקו את הניירות לאסלה ולא לפח!! רציני ואז תורידו שוב את המיים תבדקו שלא השארתם חרא דבוק לאסלה ואז תשימו מזה קצת מטהר אוויר ממש ממש ממש קצת.. פתחו חלון ואת הדלת.. תאמינו לי לא ירחו כמעט כלום אלא אם כן אתם מחרבנים משו כימיקלי רציני.. ואז אין פיתרון
נגד רעש
טיפ טוב אם השירותים הם אישיים! [חדר של חברה >< וכאלה..]) אתם אצל חבר ומאוחר בלילה ואתם לא רוצים להעיר תשכונה.. שימו מוזיקה בשירותים חחחח סתם סתם סתם עכשיו רציני לפני שאתם מחרבנים קחו כמה ריבועי נייר טואלט וזרקו לתוך האסלה... זה ייעשה את היריות חרא שלכם למצב Silence..
אחרי שאתם מחרבנים יש את הרעש של ה"ארררגגגגג" של האסלה? אפשר להימנע גם ממיני גנרטור הזה..!
פשוט מאוד סגרו את המכסה של האסלה תפתחו את החלון ו... הדלת סגורה כן? חחחח אוקיי.. [כדי שהרעש ייצא מהחלון כביכול ולא מהדלת.. זה פועל יש גלי קול..] ותעמדו יציב וזקוף ככל האפשר מול האסלה.. תחשבו שמתוך האסלה בוקע קול שאתם צריכים לחסום אותו וזה עוזר בדברים פיזיים! ררציני.. אני לדוגמא לוקח את הוילון של המקלחת ועושה מחסום מהוילון לכיוון הדלת ככה לא שומעים כלום..
טיפים לשירותים ציבוריים: עד עכשיו לא העזתם להיכנס לשם? קבלו את זה..
נכון האנשים המגעילים משאירים חתיכות חרא על דופן האסלה ויש לכם חרא ממש ממש ממש ממש ממש דחוף...?
קחו אלף ריבועי נייר תנקו תשפריצו מים רגילים לא מהאסלה על הדופן ותנגבו בשנית ככה יהיה מבריק תאמינו לי. לאחר מכן קחו 2 ריבועי נייר ושימו אותם על חתיכה של דופן על האסלה עד שתיצרו מעגל מחסום של נייר בין הטוסיק/ירכיים שלכם לבין הדופן המסריחה שלכו תדעו איזה מפלצת עם ירקרוקת ופיטריות בטוסיק ישבו עליה...
\עכשיו מוכנים לחרבן אצל חבר?..
יאללה שחקו אותה
חירבון נעים! (אחלה צבע לסיסמא כזאת חח)