יש לי בעיה בGTA Vice City Deluxe הכול טוב אני נכנס למשחקק וזההה בוחר שמירההה מטעיןן וכמעט בסוף זה נתקע ויש הודעה בהודעה כתוב שיש בעיה באיזה קובץ איזה קובץ לא טוב משהו כזההה מאני יכול לעשות אם זה??..
יש לי בעיה בGTA Vice City Deluxe הכול טוב אני נכנס למשחקק וזההה בוחר שמירההה מטעיןן וכמעט בסוף זה נתקע ויש הודעה בהודעה כתוב שיש בעיה באיזה קובץ איזה קובץ לא טוב משהו כזההה מאני יכול לעשות אם זה??..
נערך לאחרונה על ידי ahah; 17-04-2008 בשעה 12:08.
|
|
ועכשיו יש לי אותו בעיה גם אם זה Ultimate Vice City לא יודעע למהה אבל נראהה שאיזה קובץ מפריע ליכנסס....... מה אני יעשה?...
נערך לאחרונה על ידי ahah; 17-04-2008 בשעה 12:15.
או שיש לך וירוס שמוחק את הקבצים.
או שפשוט הקבצים פגועים ואתה צריך להוריד מחדש את המשחק.
בקש את המשחק בפורום בקשות בתת-פורום משחקים להורדה, תוריד ותתקין עוד פעם ותנסה.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
אחיי זהה לאאא נכולללל המשחקק הרגילל פועללל וניסתייי כמה הורדותתתתת ולא פעללל ואין לי וירוסס ולא פגומיםםם בשתי המשחקים זה אותו הדבר ובמשחר הרגיל הואל מציוןןןןןןןן ושתי המשחקים המשופרים הורתי מכמה מקומות וזהה עדיןן לא הצליחחח והקבצים לא פגומים אחיי תעזור לי...
Ultimate Vice City, GTA Vice City Deluxe הם משחקים יחסית חדשים, ועדיין יש בהם באגים.
זה היה רשום באחד האתרים שאני גולש בהם.
תנסה להתקין מחדש את המשחק, לשים קראק או פא'צ, ולראות אם זה יעבוד לך.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
אם זאת זעיה בשמירה זה לא קשור לבאגים ולא צריך שום פאצ'ים וקראקים.
-יש לך את הבעיה הזו רק כשאתה נכנס לשמירה?
-אתה יכול להכנס למשחק ולשחק לא דרך השמירה והכל בסדר?
זה לא משנהה איפהה אני נכנס אם אני נכנס דרךך שמירהה זה גם נקתעע שזה מטעיןןןןן וגם שאני נכנס לא דרך שמריהה אבל עכשיו בUltimate Vice City פועל לייי טובבב......... ולא נקתעעע ואין שום הודעה ובGTA Vice City Deluxe נשאר אותו בעיה נקתע ומביא הודעה.... בהודעה כתוב שאיזה קובץץ לא טובב.. משהו כזהה ואין לי שום קבוץ פגום הוא משהוו ולי גם וירוס...
הנה אחיי הנה האתרר התמונה ההודעה שזה אומר כך את האתר- http://www.myg.co.il/index.php?loc=s...=phpOb5fhy.JPG
נוו מה זה אומר??...
טוב אחי
אם זה עדיין לא עובד אני יגיד לך...
טובב אחיי אותו תוגבהה כך עוד פעם http://www.myg.co.il/index.php?loc=s...=phpJh2hHP.JPG
אולי הפעם זה משהווו אחר.......
טוב תגיד לייי מה זה אומרררר?.???