ארנון דגן מנצח את תחרות הבילאבונג סטורם ריידר 2008 במקצה גמר ספונטני תחרות הבילאבונג סטורם ריידר מגיעה לסיומה עם השלמת מקצה הגמר בחוף בת גלים בחיפה. ארבעת הפיינליסטים,סלבין,שלף,זומר ודגן יצאו אתמול לגמר בלי הפקה, בלי בלאגן, גלישה נטו הרד-קור כמו שצריך.
![]()
שלף,דגן וזומר - בילאבונג סטורם ריידר 2008 (צילום: שי גיטרמן)לפני כשבועיים יצאה לדרך תחרות הסטורם ריידר השנתית, בהפקת לייבק ואדרנלין. כולנו קיווינו שנוכל לדחוס באותו יום גם את הבוגרים (כולל הגדלת מעגל המתחרים) וגם את הנוער. אולם למזג האוויר היו תוכניות משלו
והרוח נכנסה מאוחר מאד ולכן לא רק שהנוער לא התחרה כלל, אלא גם לא הצלחנו לסיים את הגמר שנשאר עם 4 מתחרים סופיים. סלבין, שלף, זומר ודגן. יום אחרי התחרות היו אמנם תנאים סבירים, אבל החלטנו שנדחה את העניין ליום אחר.
יום ראשון ב 23:00 בערב הועלתה ההצעה לעשות את מקצה הגמר היום, בלי הפקה, בלי בלאגן, גלישה נטו הרד-קור כמו שצריך. אני מודה, הייתי סקפטי לגבי הרעיון. אולם הנחישות של הגולשים והעזרה של השופטים (תודה לדני, יעל ושחר) גרמו לגמר ההיסטורי להתקיים, זו הפעם הראשונה שהסטורם ריידר מתקיים בשני חלקים.
המקצה הראשון החל ב 11:00 כאשר סלבין וארנון דגן נכנסים למים, התנאים לא היו היסטריים אבל היו גלים סבירים. ארנון תפס כמה גלים נהדרים שהעלו אותו לשלב הבא, כבוד גם לסלבין שהגיע לגמר.
המקצה השני היה זומר נגד שלף, ללא ספק קרב מעניין. זומר הצליח להביא בק לופ מושלם בתנאים לא תנאים וניצח את שלף בהפרש קטן. המקצה האחרון היה כאמור הגמר הקלאסי בשנים האחרונות ארנון דגן נגד עדי זומר. שנה שעברה זה היה זומר עם ידו על העליונה אבל השנה ארנון מחזיר את הגביע לאמא ירדנה וסוגר עניין.
סוף טוב הכל טוב, עם האווירה המיוחדת של המיני תחרות והתמיכה של הגולשים בחוף זה בהחלט סיום מעניין לסטורם ריידר 2008 אני מקווה ששנה הבאה הרוח תיכנס מוקדם ונוכל לעשות את כל המקצים על כל המתחרים.
תודה לכל הגולשים ולכל מי שגרם לתחרות לקרות גם השנה.
קרדיט לאנדרלין

ציטוט ההודעה