הורט חוזר ל XGAMES אני לא בטוח שכולכם הייתם מודעים למיני דרמה שהתחוללה בעולם הסקייטבורד. לפני כמספר שבועות החליטו מארגני ה XGAMES לבטל את תחרות הסקייטבורד ורט, הטענה הייתה חוסר עניין לציבור... מאז זרמו מכתבים רבים של מחליקים חדשים, מחליקים ותיקים וסתם אנשים שאיכפת להם ונראה כי ההחלטה השתנתה.

הורט חוזר ל XGAMES (צילום: EXPN.COM) ימי הזוהר של הורט עברו להם, את זה כל אחד יודע. העובדה שהמגה ראמפ זה הדבר הכי טוב וחדשני שיצא לעולם האקסטרים בשנים האחרונות לא ממש עזר להרים את הדיסיפלינה הקשה הזאת, אולם כנראה לא ממש סקסית שנקראת ורט, אין לי הסבר לזה, אולי זה כי הילדים היום מעדיפים להסתובב כל היום ברחוב ולהיות לבושים כמו גנגסטרים, משהו שבורט קצת קשה לעשות.
בכל מקרה התוצאות המיידיות של הירידה בהתלהבות מסקייטבורד ורט הייתה שפחות אנשים עשו את זה ומי שכם עשה את זה התחיל כבר לגדל כרס וקרחת, קרי: הזדקנו. תוסיפו על זה את העובדה שאין ממש דו קרב מעניין בתחום ויותר מידי שמות חדשים וקיבלתם הורס רייטינג די רציני וזה הרי מה שאיכפת לערוץ ESPN. כל קשר בינו לבין הספורט הוא מקרי בהחלט וקשור אך ורק בכסף ורייטינג, הלוואי שעוד מישהו יתרסק כמו ג'ייק בראון הם אומרים, הגענו איתו עד CNN.
ולכן כאמור החליטו מארגני ה XGAMES לפני כמה שבועות להוריד את המסך על תחרות הורט, התחרות הגדולה של השנה ומקום טוב ביותר של מחליקים (וגם רוכבי BMX) אלו להראות, להיראות ולתת קצת כבוד למעט ספונסרים שנשארו להם. למרות שנשמע שESPN לכאורה התייעצו עם המחליקים, התשובה היא שזה לא ממש נראה כך, פשוט כי אם הם היו מתייעצים לא הייתה סיבה לכל מכתבי המחאה שהם קיבלו.
בכל מקרה נראה כי הרעיון להפסיק את התחרות הורט המסורתית שמתקיימת כבר 13 שנה נגנז וכל הסקייטרים כבר מתחממים ובונים את הליינים החדשים שלהם. מנהלי הXGAMES אחרי שפיתחו פורמט תחרויות מצליח, יכולים קצת להקשיב וללמוד מהספורטאים, אני זוכר שהם עוד עשו תחרויות באנג'י עם אופניים ונראו כמו דבילים אמיתיים, אחרי 13 שנה היה אפשר לחשוב שמשהו השתפר שם.

קרדיט לאנדרלין