אני מבקש התייחסות מההנהלה על כל רעיון בנפרד ואם אחד או יותר מהרעיונות יוצאים לפועל אני אשמח וארצה להיות המפעיל שלהם ולא מישהו אחר P:
- 'לילה לבן' - לילה מסוים שיהיה נוח לכל המשתמשים שבו נשארים בפורום עד הבוקר ובמהלך הלילה יש חלוקות של מספרי אייסקיו קצרים, נקודות (?), משתמשים לטורנט, אתרים מיוחדים ועוד כל מיני הפתעות כאלו ואפשר גם שינוי כותרות וניקים בחינם ועוד. בישביל להתחיל לעשות את זה צריך לפתוח סקר בדיבורים ולשאול באיזה תאריך הכי נוח למשתמשים. כל משתמש יכול לחלק דברים משלו. מה שצריך בישביל לעשות לילה לבן כזה זה לפתוח פורום בשם 'לילה לבן' ושם יתקיים כל האירוע של כל החלוקות והמשחקים וכו'
- 'ערב בידור' - ערב מסוים שיהיה נוח לכל המשתמשים שבו נפתח אשכול אחד ובו יהיה משחקים נושאי פרסים - כגון "מירוץ שליחים" - מנחה הערב נותן משימות של להביא תמונות של חיות וכו' והראשון זוכה בנקודה. נחליף כל מיני משחקים במהלך הערב ומי שבסוף הערב יהיה לו הכי הרבה נקודות מכל המשחקים ייזכה בפרס. עוד רעיון להפעיל את המשתמשים שלא יהיה להם משעמם ורק פעילויות נושאות פרסים
- 'חידון פסח' - פשוטו כמשמעו, פותחים אשכול ושואלים שאלות על פסח, העונים הראשונים זוכים לנקודה ומי שצובר הכי הרבה נקודות [זאת אומרת עונה על הכי הרבה שאלות] זוכה בפרס ובכותרת "מנצח חידון פסח 2008" ובעוד משהו P:
במידה ותשללו אחד או את כל הרעיונות אני אקבל את זה בהבנה רק תנו הסבר למה שאני יידע.
יום טוב, חן.