טוב תקשיבו ,
יש לי חברה שיש לי איתה המון בעיות של חוסר אמון חוסר כבוד וזה וזה ..
אז כדי שתבינו אני אספר הכל מההתחלה :
היינו חברים בערך חודש וחצי ואז נפרדנו כי הקשר לא הלך טוב ,סיימנו את זה יפה אבל עדיין אהבתי אותה אבל אין מה לעשות !
בקיוצר אחרי שלושה ימים היא רוצה להיפגש,והיא בוכה לי בפנים ואומרת שהיא לא ייכולה בלעדיי ובלה בלה בלה ..
בקיצור אחרי שיחה של שעתיים אינ והיא סיכמנו שצריך לכבד אחת את השני ולדבר יפה ולא לריב על דברים קטנים כמו הקשר הקודם וזה ..
וגם אחת הסיבות שנפרדנו זה בגלל שלא יודע למה אבל אני פשוט לא הייתי מתקשר אליה וזה ולא הייתי כל כך מתעניין ,לא יודע למה אבל עשיתי את זה למרות שאני אוהב אותה וכו'..בקיצור ביקשתי סליחה על זה והמשכנו ת'קשר.
אחרי שבוע שחזרנו ייצא שאני זה שתמיד מתקשר וזה ושואל מה העניינים ומה חדש וזה וזה ..והיא כל השבוע לא שלחה הודעות ,לא התקשרה ,לא כלום !
אז אמרתי לעצמי שלא יהיה כמו הקשר הקודם ואני יריב איתה סתם אז הרמתי אליה טלפון וניסיתי לדבר איתה על והיא אמרה לי "תרגיש מה שאני הרגשתי כל הקשר הקודם " וגם היא הוסיפה שגם לא ייצא לה להתקשר .כאילו מה מה ?!?! מה את איזה ראש ממשלה שאין לך זמן ?! אז אמרתי לה אוקיי אין בעיה ..בקיצור אותו היום היינו אמורים לצאת בערב ייעני כל החברים
אז הלכתי לחבר שלי והוא התארגן ובדיוק באנו לצאת אל כל החברים וזה ..פתאום היא מתקשרת אליו(אליי היא לא ייכלה להתקשר בגלל שאני דתי).
והיא אמרה לו תקשיב תגיד לו שאני לא ייכולה לבוא כי אני עייפה והוא אמר לי את זה תוך כדי שהיא על הקו ואמרתי כזה..איזה בעסה ! אז היא חשבה שאמרתי את זה בציניות אז היא אמרה כוס אמא שלו ואז הוא אמר לה לא הוא אמר כאילו בבעסה שאת לא באה לא בציניות או משוו והיא אמרה ציניות בתחת שלי ! .
בקיצור אנחנו הולכים לטיילת לפגוש תחברים וזה ואמרתי לחבר שלי,"גל תראה שהיא בסוף תבוא אני בטוח ! "איך שהגענו ראיתי אותה שם !! ייעני סתם היא זיינה תמוח שאין לי כוח לבוא !
בקיצור אחרי מה שהיא אמרה לא נתתי לה ייחס והיא אפילו לא שאלה מה קרה .
בקיצור אמרתי לעצמי על הזין שלי אני אסנן אותה ורק אז היא תבין שאני באמת חשוב לה ..
במוצ"W היא התקשרה ,לא עניתי ,(במוצ"ש נסעתי לאילת עם חברים אז רציתי שכל המחשבות שלה יתבלבלו והיא כבר תאכל סרטים על עצמה)ואז בא יום ראשון וכל היום סיננתי אותה ואז בערב כל לא היה לי כוח ומאתרי לחבר שלי שייענה והוא ענה והיא התחילה לבכות לו בטלפון,בקיצור אחר כך התקשרתי עליה ויצאתי עליה כמו שבחיים לא יצאתי על מישהי ,על כל מה שהיא עשתה ! והיא אמרה לי אני מצטערת וזה וזה ובסוף סלחתי ! ומה קרה ?!? אתמול יצאנו וזה..והיא הייתה צריכה ללכת ונישקתי אותה וחיבקתי אותה וכשחיבקתי אותה הפנים שלי היו מול החברים שלי והם צחקו,לא עלינו ,סתם על משהו
ואז היא חשבה שכאילו ניסית לעשות ממנה צחוק או משהו כשחיבקתי אותה אז עשיתי פרצוף,משו כזה ! ואז היא התעצבנה וניסיתי להבין מה קורה ,ומה יצא ? שלא משנה כל מה שעשיתי היא תמיד תהייה נאחסית ותחפש לריב איתי ולא להאמין לי ,זה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות איתה ! תמיד היא בוכה ותמיד היא זאת שחוזרת ומבקשת סליחה ותמיייד היא זאת שגורמת לי להתעצבן ! מה אני כבר ייעשה עם הילדה הזאת ,מהמ ?!?1.!??!?!? תעזרוו לי !

ציטוט ההודעה