למי שיודע איפה זה יבנה ואיפה זה רחובות יבין למה זה כלכך מטורף..
טוב הרבה זמן לא ראיתי את חברה שלי והתקשרתי אליה לפני שבת נכנסה..
[אנחנו דתיים] וסתם התלוצצתי איתה על זה שלא ראיתי אותה הרבה זמן ואולי אני יבוא אליה בשבת ברגל מהבית שלי ליבננה.. חחח
אז היא אמרה חלאס להיות מטורף טוב אני יידבר איתך כבר במוצאי החג..
קיצור השנה פסח ושבת היו צמודות..
ככה שאם הייתי הולך אליה ברגל מפה עד לשם בשבת הייתי צריך לחזור באותו יום ברגל.. אז לא עשיתי את זה חחח
אז ביום ראשון בבוקר המשפחה שלי דיברה על הצבא והם גיבור עליי הם אמרו שאני בחיים לא יהיה רבי ושאנ ייהיה ג'ובניק שיושב כל היום על המחשב ונכנס לפורומים ו
ושאני יהיה סתם עצלן וייתחצף למפקדים..
מייד התלבשתי ואמרתי ייאללה ביי הלכתי ליבנה חחחח מההההההה ??
אמרתי להם כןן.. אזמההה אני יושב על המחשב כן? ..
חחחח צחקתי עלייהם בפרצוף ואמא שלי לא האמינה לי היא אמרה כזה "הוא בטח הולך לאיזה חבר שלו יחזור במוצ,ש ולא יהיה לו שום הוכחה.. חחח
אז קיצ הלכתי אליה חחח
אתם לא מבינים איזה פחד זה
קודם כל... זה 10+ קילומטר והיה לוקח לי 45 שעות כי זה גם היה חום היום לקחתי 2 תפוחים וליטר וחצי שתייה..
כמובן שלקחתי פלא וכסף למקרה חרום אבל את ה אף אחד לא יודע חוץ מ-45.000 משתמשים באטרף..וחברה שלי...
:} 0נדבקתי מ-PaintBrush) - קיצור לא רצתי כי זה הי המזה חם..
למי שמכיר תחשבו מזה משעריים את כל הרצל ואז ימינה ממכון וויצמן ואז כל הרך הכביש הישן המנייאק הזה עם שוליים בגודל כזה | | ככה עקפתי את קרית משה המזרחית והמערבית המשכתי ערקפתי את איזור התעשייה אליזה וכאלו...
רגע מה אני מחרבט לכם בשכל...
כנסו לפה תראו את המסלול! אתם נגנבים.
.ובדרך בכביש 40 היה לי איזה קטע שעמדתי ככה דוםלא יכולתי להמשיך ללכת! הייתי ככה =-O לא זזתי..
למה?.. קודם כל הייתי עם גופייה מכנסון קצר מקל הליכה כובע קאבויים ממש כמו בתמונה שפרסמתי בתמונות הגולשים פעם... ומשקפי שמש.. פתאום ..
אני רואה [למי שמכיר] 3 לטאות הכוח 2 גדולות ואחת קטנה כנראה הגוזל חחחח עוברות את הכביש ככה בקטנה כזה.. ואני בהלם אתם יודעים מה הכוח יכול לעשות בכלל?!!? לשתק לכם את הנשמה אין לו ארס למטיטב ידיעתי אבל הוא בנזונה הוא והנשיכות שלו!! .. כנסו לויקיפדיה ותראו מה הוא יכול לעשות.. הכוח לא סתם מכנים אותו ככה וגם בדרך ראיתי נחש כרוך על איזה עץ..
שמעו זה הליכה של חיים ומוות.. כי הכביש קצר השעה הייתה 10 בבוקר וכל הנהגים היו צעירים שיכורים שחזרו מאיזה מסיבה בטח וזה מסוכן אתה מרגיש את המכוניות עוברות שתי סנט' ליידך כי זה כביש ממש ממש צר..
וגם כמו שציינתי השוליםם ממש היו צרים.. ולידי יש שטלחים פתוחים עם עשבים יבשים שמעידים ששוכנים בתוכןםמיליוני נחשים עקרבים ומיני ג'ינגלי בינגליה נוטפי גרבר קיצור עברתי את מושב גאליה ואת בית גמליאל ואת כפר גבירול.. חחח ועוד ישובים ששכחתי את שם.. תראו כבר במפה חחח
קיצור גם נהגים שעברו לידי חשבו שפיתחו פאטה מורגנה והזיות חחחח
הם כזה בהו בי..
או שנכנסתי לעיר אז איזה אחד הסתכל עליי כאילו נפלתי מהשמיים מזה מאיפה באת
"מה אני אליהו הנביא ייצאתי ממצרים ובאתי לגמור על כל היין שהשאיו לי מהגביעים.." והוא כזה =. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי החזרתי אותו בתשובה או מששו חחח
הקיצור הגעתי אליה הבייתה אני דופק בדלת כזה..
ואז אף אחד לא ענה לי המשפכתי לדפוק.. ולא ענו לי!!!
אתם יודעים למה? כי בטח שאלתם את עצמכם מה הוא הלך את כל הדרך והוא בטח הזיע טילים איך הוא ייראה אותה ככה..? חחחח
צודקים.. הבאתי איתי תיק..
בגדי ספורט להליכה ובגדים רגילים.. חחח
אז לבשתי את הבגדים הרגילים כאילו החלפתי בגדים מאחורי איזה ביניין חחח
ואז דפקתי אצלה ולא ענו לי ועדיין לא ענו לי ואני כבר דופק מזה חזק חחח ולא עונים!!! אמאא!!!
אז חזרתי את כל הדרך..
נראה לכם?!!?! המשכתי לדפוק עד שהיא באה ופתחה את הדלת ואמרה "לא נכון!!!!!!" אעעע.. ומפה אתם יכולים לדמיין מה קרה חחח איזה צחוקות היה..
שעה וחצי לקח לי ללכת את הדרך.. בגלל כל מיני סיבות..
אלה שציינתי חחח עם הלטאות והחום...
מלך או לא?![]()

וחברה שלי...
:} 0נדבקתי מ-PaintBrush) - קיצור לא רצתי כי זה הי המזה חם..
לא יכולתי להמשיך ללכת! הייתי ככה =-O לא זזתי..

ציטוט ההודעה