תגידו למה הריחקו תמשתמש sequin מהאתר וואחרי שוענים לי לא לנעול בבקשה אני רוצה לשאול עוד משהו ולהגיד משהו
תגידו למה הריחקו תמשתמש sequin מהאתר וואחרי שוענים לי לא לנעול בבקשה אני רוצה לשאול עוד משהו ולהגיד משהו
חחח גאי
|
|
ככה הוא ביקש.
והוא קילל גם.
מה השאלה הנוספת?
מה הוא בקש באן ?
טוב בקיצור אני מבקש אבל ממש מבקש בבקשה לתת לו עוד היזדמנות כי יותר בגללי הוא נחסם אני שלחתי לו תנ'ק כשהייתי בחוב ואז זה הסתבך כי לא רציתי ואז זה התחיל מריב עם חיים שהיום החזרתי לו כי הוא לא צריך לדבר ככה והוא לא ידבר ככה לדוד שלי בקיצור אני מבקש אוולי בגלל החג ושהוא היה מנהל טוב והכול תשחררו לו תחסימה תנו לו ניסיון לא הוא ביקש אני מבקש אם צריך תחסמו אותי בבקשה תשחררו אותו בגללי הוא הסתבך וחסמו אותו אם צריך תחסמו אותי ולא אותךו בבקשה תשחרר לו תבאן בבקשה דור תודה וחג שמח אבל עצוב לי שהוא לא באתר![]()
חחח גאי
נבו הוא אמר את זה מכעס אני אומר לך אני מקיר את דוד שלי מה אכפת לך אחי תורידו אותו מחסימה תאמין לי שאם הוא לא היה רוצה להכנס לאטרף פשוט לא היה נכנס בבקשה תפתחו לו אותו אני בקשתי בקשה אחת שתיפתחו לו אני ישכנע אותו לחזור תגידו מה שתגידו הוא היה יכול להגיע למנהל אתר אפילו הוא היה אחד המפקחים ומנהלים היותר טובים שהיו בפורום קיצור פתחו לו אני ביקשתי הוא לא יודע שאני שואל פה עכשיו אתזה
מישהוא גם יכול להגיד לי מה בידיוק היה אני רוצה לדעת כל מה שאפשר מה קרה ולמה הוא רצה שיחסמו אותו עם מי הוא רב
נערך לאחרונה על ידי אסף רחמים; 22-04-2008 בשעה 01:21.
חחח גאי
למה אתם לא נותנים לי תשובה ואם אפשר לשחרר לו תבאן
חחח גאי