1.רונאלדינו
2.כריסטינו רונאלדו
1.רונאלדינו
2.כריסטינו רונאלדו
|
|
בשיא רונלדיניו לדעתי , חכה עוד חודש וחצי לגמר ליגת האלופות נראה מה רונאלדו יעשה , עם כל כמה שהוא היה חלש במשחק נגד רומא וליון , שהוא מול השער הוא שם גול, גם נגד ארסנל צלסי וליברפול הוא לא היה טוב השנה .
רונאלדו צריך לקחת ליגת האלופות , מונדיאל אני לא משווה כי יש הבדל בין ברזיל לפורטוגל .
רונלדיניו כבר לקח את ליגת האלופות , לקח מונדיאל , 2 אליפוויות עם ברסה .
מה שכן רונאלדו רק בן 23 ויש לו עוד 4-5 שנים להביא את מה שראינו ממנו השנה , פשוט מדהים .
השאלה הזאת תחכה לסוף העונה , סתם נגיד לפחות בשבילי שעם מנצסטר תיהיה בפיגור נגד ברצלונה או בגמר ואני יראה את רונאלדו עושה את ההבדל אולי הוא יהיה חתום אצלי יותר טוב מרונלדיניוו ומי יודע אולי אפילו מזידאן.. עדין לא ראיתי אותו עושה משהו יותר מדי במשחקים גדולים ואני מחכה לראות את זה ובגלל זה גם עושים ממנו עכשיו קצת פחות ממה שעשו מרונלדיניו בתקופה של 04-05 05-06 שניהם אלילים תשאל את זה בסוך העונה כמו שאמרתי . יש עוד חצי גמר וגמר לשחק אחי.
Siete
רונלדיניו
אם זה רק העונה הזו אז ברור שרונאלדו.
אם בכללי- כשרונאלדיניו בכושר טוב הוא טוב יותר מרונאלדו.
רונאלדו
מה זה הסקר הזה בכלל?!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
רונאלדו בשיא, לכו 2 עונות אחורה לעונה היחידה[!] שרונאלדיניו היה טוב בה, פחות טוב.
רונאלדו, עם כל הצער שבדבר.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא הבנתי OZZY בשיא רונלדיניו או רונאלדו ?
רונאלדו יותר טוב מרונלדיניו בשיא ? וב05-06 עד למונדיאל הוא היה תותח .
גם שנה שעברה היה לו מספיק ניצוצות .
Siete
לא
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ברור שרונאלדיניו, מה שהוא עשה עם ברצלונה המון שנים לא ישכחו.
רונאלדו שחקן על, אבל הבעיה שלו שהוא יותר סקורר, פחות נותן קרדיט לחברים שלו,
ולכן זה לא מתבטא בגאוניות שלו. רונאלדו שחקן פשוט מוכשר, אבל רונאלדיניו גאון
וזה ההבדל בין שתיהם.
בשיא רונלדיניו...
כרגע רונאלדו
יאללה איטליה...!!!
בכושר משחק הנוכחי , כריסטיאנו רונאלדו.
רונאלדיניו אחד הפוטנציאליים לשחקן הטוב בכל הזמנים בעולם .. כל התקשורת פתחה עליו את הפה והוא חש כבר שהוא לא צריך להתאמץ יותר ..
כריסטיאנו רונאלדו שחקן קטלני .. חחח לפי מה ששומעים הוא דפק (בדלת) מלא חח![]()
רונאלדו בהרבה יותר טוב מי רונלדיניו