טוב אחרי קצת זמן של מחשבה האם לפרסם את זה או לא(בגלל שחלק גדול מהאתר מזייף) החלטתי לפרסם.
קבלו מדריך ממני כמתנה לפני הטיסה שלי לניו זילנד עוד יומיים
הקדמה:
BCG נחשב לאחד האתרים הטובים למשחקים (אולי אפילו הטוב ביותר) נכון לעכשיו ההרשמה פתוחה עד שהם ימלאו 6000 חברים.
כדי להרשם צריך להיות ממש מהיר...
ההרשמה נפתחת כל כ15 דקות למשך 8-9 שניות או עד שמשתמש אחד מצליח להרשם.
הדרך הקשה להרשם זה לבדוק כל הזמן אם ההרשמה נפתחה ולמלא את הפרטים כמה שיותר מהר(מאוד מאוד קשה להספיק)
הדרך הפחות קשה זה:
1)להשתמש בfirefox(פשוט הרבה יותר טוב מIE בכל דבר )
2)להוריד את הADDONS:
check4change ו autoformer
3) להכנס לאתר ללחוץ על כפתור ההרשמה לסמן את הטקסט ולהפעיל את check4change לבחור שהתוכנה תבדוק כל 2 שניות לשינוי באתר
4) לתת לזה זמן בשלב מסוים יקפוץ חלון ההרשמה ותצתרכו לרשום את הפרטים
5)בשלב זה אתם רושמים את כל הפרטים שלכם חוץ מהקוד שצריך להעתיק. אי אפשר להרשם עם כל אימייל(hotmail Gmail Yahoo וכל מיני אימיילים בחינם לא עובדים) אז ממולץ להרשם אם האימייל של ספקית האינטרנט
6) אחרי שרשמתם את כל הפרטים לוחצים על אחד משורות המילוי עם הכפתור הימני של העכבר בוחרים autoformer ולוחצים save all fields
7)חוזרים על שלב מספר 3+4
8) מתי שהחלון קופץ שוב וצריך למלא את השורות הaddon כבר עשה זאת בשבילכם וכל מה שנשאר עכשיו זה רק לרשום את הקוד וללחוץ sign in
אם הייתם מספיק מהירים אז ישלח לכם אימייל כדי להפעיל את החשבון ואם לא אז תחזרו על שלבים 7+8
זאת לא דרך שהיא מהירה ,כל התהליך לוקח זמן ולא מצליחים תמיד בהתחלה, ויכול להיות אפילו מעצבן מאוד בשלב מסוים אבל בסופו של דבר זה שווה את זה.
וכן זה רק ל FIREFOX אני אישית ממליץ מאוד תוכנה הרבה יותר טובה מIE
בכל מקרה אני מקווה שעזרתי![]()

ציטוט ההודעה