שני אנשים מגיעים לאי בודד מלא בקניבלים.
הקניבלים תופסים אותם ומורים עליהם להביא מאה פירות או ירקות
כל אחד, או שיטרפו אותם. השניים יוצאים לחיפוש באי.
אחרי כמה זמן מגיע הראשון כשבידו מאה זיתים. הקניבלים
אומרים לו: "עכשיו נכניס לך אותם לתחת. אם תצחק אנחנו
נטרוף אותך. אם לא, אתה נישאר בחיים". הם מתחילים להכניס את הזיתים שהביא לתחת שלו, אחד אחד, את כל המאה
בדיוק בזמן שהם מכניסים את הזית האחרון הוא מתחיל לצחוק.
מתפלאים הקניבלים: "כמעט הצלחת, למה אתה צוחק דווקא כעת?"
משיב האיש: "כי לרגע נזכרתי שהחבר שלי מביא 100 אבטיחים".
מורה נכנסת לכיתה ורואה על הריצפה שטר של כסף.
היא מתכופפת כדי להרים אותו ורואה שהוא מצוייר.
היא קמה בעצבנות ושואלת מי החצוף שעשה את המעשה.
אחד התלמידים בכיתה קם ומודה באשמה.
בתגובה, עונה לו המורה שהוא לא חוזר לכיתה עד שהוא לא בא עם אבא שלו.
עונה לה התלמיד: "אבל המורה, אבא שלי בבי"ח..."
המורה מחליטה לבדוק האם אמת הדבר.
היא נוסעת יחד עם הילד לביה"ח, ומגלה כי האבא אכן בביה"ח, כולו חבוש.
בשל מצבו העדין של האב, מחליטה המורה לבשר לו על מעשי בנו בצורה עדינה:
"אדוני הנכבד, יש לך ילד מאוד מוכשר! אך הוא מצייר על רכוש ביה"ס"
האבא עונה בתגובה בתגובה: "אני יודע! הבנז**ה צייר את הכ** של אמא שלו על התקע של החשמל!!"
בלונדינית וחבר שלה הלכו ללונה- פארק.
הבלונדינית אמרה: אני רוצה לעלות לגלגל הענק..
החבר: לאאאא.. עזביייי... את עם חצאית מיני וכולם יראו לך את התחתונים וזה.. עדיף שאני יביא לנו שתייה.
שהחבר חזר הוא ראה אותה בגלגל הענק ומסביבה הרבה גברי..
הוא חיכה שהיא תרד וצעק עליה: אמרתי לך לא לעלות נכון! עכשיו בטוח כולם ראו לך את התחתונים!!!
הבלונדינית אמרה לו: אף אחד לא ראה לי את התחתונים! שמתי את התחתונים בתיק...
איך גורמים לטישו לאכול??
מציעים לו קינוח.
בבסיס צבאי אי שם ישב חייל וקרא ספר. ניגש אליו הרס"ר ושאל: "חייל! מה אתה עושה"? "קורא ספר על גלגול נשמות המפקד". "מה זה גלגול נשמות"? "אני אסביר לך",אומר החייל."נגיד שאתה נהרגת,מקבל צל"ש וקוברים אותך, ונגיד שעם הזמן באות תולעים ובסוף נשאר ממך רק כזה איכס, ונגיד שהאיכס הזה שוקע באדמה ואתה צומח בתור פרח. באה פרה ואוכלת אותך,אז הפרח מסתובב בתוך הגוף של הפרה ובסוף יוצא מאחור.אני רואה את זה ואומר: "אהלן, המפקד! בכלל לא השתנית!"
בלונדינית אחת החליטה שהיא קונה יגואר חדשה. קנתה והתחילה לנהוג.. פתאום היא לא ראתה את המשאית ונתקעה בה. נהג המשאית יצא מהמשאית בעצבים והחל לצעוק על הבלונדינית כמה שהיא מטומטמת! פתאום הוא לקח גיר, צייר עיגול על הריצפה וציווה על הבלונדינית לעמוד בעיגול ולא לזוז! בנתיים שהיא עומדת בעיגול הוא לוקח פטיש ושובר לה את 2 המראות, מסתכל עליה - היא מחייכת. ממשיך ושובר לך את כל השמשות, מסתכל עליה - היא מחייכת. לוקח מסמר ומפנצ'ר לה את כל הגלגלים, מסתכל עליה - היא מחייכת! הנהג התעצבן, בא אליה ואמר לה:"תגידי לי, אני שובר לך את כל המכונית החדשה ואת מחייכת?? אז הבלונדינית מסתכלת עליו ובחיוך ואומרת:"יצאתי פעמיים מהעיגול!!"
המורה ביקשה מכל הילדים להכין עבודה. המורה: על כל אחד לרשום במחברת מה שאתה שומעים בביתכם. רוני הולך הביתה, הוא שומע את אחותו סיגלית ואמו רונית מתווכחות סיגלית: "קפצי לי". רוני רשם . נורית: "למה מי את?!" גם את זה הוא רשם. הוא הדליק את הטלוויזיה ושמע:" סופרמןןןןן" הוא רשם. יום למחרת כשרוני הגיע לביה"ס רוני התבקש להקריא את מה שהוא שמע בביתו, המורה " רוני תקריא מה שכתבת..! רוני: קפצי לי המורה: אתה יודע מה יכול לקרות לך על התחצפות שכזו?! רוני: למה מי את?! המורה: מי אתה חושב שאתה תגיד לי מי?! רוני: סופרמןןןןןןןןןןןן!!!!
תהנו ותגיבו :]

ציטוט ההודעה