טוב עכשיו קיבלתי הזמנה לTL מתי אני יכול להירשם וכמה זמן אני יכול השאיר את ההזמנה בלי להשתמש בה אהה ואיזה רטיו אני צריך כדי שלא יעיפו אותי ואני צריך להעלות כל הזמן או פשוט לשמור על רטיו קבוע?
טוב עכשיו קיבלתי הזמנה לTL מתי אני יכול להירשם וכמה זמן אני יכול השאיר את ההזמנה בלי להשתמש בה אהה ואיזה רטיו אני צריך כדי שלא יעיפו אותי ואני צריך להעלות כל הזמן או פשוט לשמור על רטיו קבוע?
|
|
עזוב, אל תפחד פשוט תרשם כבר עכשיו, אל תשאיר את ההזמנה יותר מדי זמן בתוך המייל היא יכולה להמחק.
כשתיכנס לאתר יהיו לך שם החוקים והFAQ תדאג לקרוא אותם טוב טוב.
לפי מה שאני זוכר חוקי הרטיו בTL לא תקפים עד שהורדת 5GB עם הורדת אפילו קילו-בייט מעל 5GB חוקי הרטיו מתחילים לפעול. כדי לדעת מהם פשוט תקר את החוקים באתר.
אל תשכח לא לזייף!![]()
אחי אתה יכול להשאיר את ההזמנה באימייל למשך שבוע ואז היא נמחקת אבל אל תעשה את זה פשוט תוריד סרט חדש וקטן של 700 מגה ואז תתחיל לשתף ולבאפר את המשתמש ככה עד שיהיה לך 7 גיגה העלאה כשיהיה לך 7 גיגה העלאה לא תצטרך לחכות 48 שעות לפני שאתה יכול להוריד אבל גם אתה תצטרך רטיו מעל 0.85 כדי שלא יהיה לך זמן לחכות ואחי מה שאתה לא עושה אל תזייף פשוט תשאיר את היוטורנט דולק בלילה ומבטיח לך גם עם 1.5 מגה אתה יכול לעלות גיגה ביום אז פשוט תעלה לבד ואל תזייף
טוב עכשיו עני צריך להעלות כל הזמן או שאני יכול לא להעלות ולא להוריד ולא יתנו לי באן? וגם איך אני יהול להעלות בלי להוריד כאילו שיהיה לי בהורדה 0 ואני רק יעלה?
אין דבר כזה.
זאת אומרת יש, אבל זה לא מומלץ לטורנטר מתחיל.
אתה מוריד מטראקר אחד שיש לך בו רטיו טוב ואז מוריד את הטורנט מהטראקר השני וביגלל שהקבצים כבר על המחשב אתה מתחיל במצב SEEDING.