מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך בתוכנה פלאש אפקספי קובץ לCHMOD??
כי אני תקוע פה ואני לא יודע איך ואני חייב להמשיך אני עכשיו בעמצא פורום שאני בונה ואני לא יודע איך...
מישהו יכול להסביר לי ולתת תמונה בבקשה...
מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך בתוכנה פלאש אפקספי קובץ לCHMOD??
כי אני תקוע פה ואני לא יודע איך ואני חייב להמשיך אני עכשיו בעמצא פורום שאני בונה ואני לא יודע איך...
מישהו יכול להסביר לי ולתת תמונה בבקשה...
נערך לאחרונה על ידי rafa96; 25-04-2008 בשעה 11:07.
|
|
לוחץ לחצן ימני על אותו הקובץ ואז לוחץ על ATTRIBUTS(CHMOD) וקובע את ההרשאות... אני מקווה שזה לא לפורום אבל שיהיה תמיד טוב לדעת...
אני לא מצליח לעשות את זה אין שם שום דבר... מישהו יכול לתת לי מדריך אם תמונות???
העלת את כל הקבצים כבר?
אוקיי תתחבר לשרת, תסמן קובץ מסויים, תלחץ לחצן ימני אפשרות אחת תכיל את המילה CHMOD, תבחר בה ואז תרשום בתיבה למטה במספרים איזה הרשאה אתה רוצה שיהיה לקובץ
אה אוקיי, אתה התבלבלת, הברירת מחדל של התוכנה היא שבצד שמאל נמצאים הקבצים על המחשב שלך ובצד ימין נמצאים הקבצים שבשרת(אפשר לשנות את זה אבל אתה לא שינית).
מה שאומר שעוד לא העלת את הקבצים לשרת, אוקיי?
לפי מה שאני רואה בתוכנה אתה כבר מחובר לשרת, עכשיו אתה צריך להעלות את הקבצים לשרת, תסמן את כל הקבצים ותגרור אותם(drag&drop) לתוך הריבוע הריק בצד ימין ואז התוכנה תתחיל להעלות אותם לשרת, עכשיו יש לך ריבוע קטן לבן וריק בצד שמאל למטה נכון? מתי שתגרור את הקבצים לתוך הריבוע הריק בצד ימין, הריבוע הריק למטה בצד שמאל יתחיל להתמלאות, כשמה שמופיע למטה זה הקבצים שבתהליך העלאה, מתי שהתוכנה תסיים להעלות, הריבוע הקטן למטה בצד שמאל יתרוקן שוב. ואז תבחר את הקובץ שאתה רוצה לשנות לו את ההרשאות(CHMOD) מצד ימין ותן לו את ההרשאות שאתה רוצה.