אני לא יודע מאיפה להתחיל =/עד כיתה ז' הכל היה סבבה מבחינה חברתיתהיו לי המון חברים ידידות הכל סבבה..הייתי מקובל כזה והייתי מסתובב עם כל המקובלים.. אתם יודעים..מאז שעלינו לחטיבה הכל השתנה..התרחקתי מהם..לא יודע למה פשוט לא היה לי כיף להסתובב איתם יותר הם כל היום יורדים אחד על השני ואני אין לי אופי כזה כאילו אני יודע לצחוק ודווקא הייתי אחד המצחיקים שם אבל חלאס כמה אפשר כל היום רק לרדת אחד על השני קיצר לא היה לי נוח איתם אחרי שהתרחקתי מהם התחברתי לכמה ילדים בחטיבה אבל זה לא היה כמו איתם תבינו אני אחד שמתחבר בקלות עם כל אחד אין דבר כזה איתו אני לא מדבר עם כל הבנים בכיתה התחברתי..עם חלק יותר עם חלק פחות..אבל עדיין לא הייתי נפגש איתם אחרי צהריים לא היינו הולכים לבתים אחד של השני..אצל כמה זה היה בקטנה אבל לא ממש כמו שהיה עם הקודמים..היה לי חבר אחד ממששש טוב אבל הוא עבר לעיר אחרת ומאז אני בקושי רואה אותו אז אני כל היום תקוע בבית במחשב..ואין לי בעיה אני אוהב להיות בבית אני מכור למחשב אבל בזמן האחרון התחיל להמאס.אני לא יוצא בערב, לא מכיר בנות לא כלוםמילד מקובל נהייתי אחד המעפניםואל תגידו לי להתחבר שוב עם החברים הקודמים כי אין מצב אנחנו לא באותה רמה בכלל הם שמים זין על הלימודים (לא שאני חורש אבל משתדל ללמוד) מעשנים שותים מזיינים אין מצב שאני יכול להתחבר אליהם שובתבינו אין לי בנות באייסי ובפלא אין!!!!!אין לי ידידות!! כאלה לצאת איתן אין!! אני לא מאמין שהגעתי למצב כזה |:אין מה לעזור לי..לא יודע אם יש לכם מה להגיד לי..סתם רציתי לפרוק..
(לא יודע למה הכל יצא מחובר יש פאק פה)

ציטוט ההודעה