קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם היא באמת מתה? *ספוילרים*
    על ידי -iDo- בפורום גיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 17:07
  2. [דיון] יוסי בובליל באמת אוהבים אותך !?
    על ידי Gal בפורום האח הגדול
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 16-12-2008, 22:34
  3. [דיון] האם אתם באמת צריכים מחשב כ"כ חזק?
    על ידי artanix בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 13:36
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 15:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

[דיון]המכוניות האירופאיות באמת כל כך גרועות?

ברירת מחדל [דיון]המכוניות האירופאיות באמת כל כך גרועות?

זה לא סוד שכיום יותר ישראלים קונים מכוניות מהמזרח ובעיקר מכוניות יפניות, מאזדה, טיוטה, מיצובישי, סובארו, הונדה יונדאי ועוד מכוניות אחרות מהמזרח נמכרות פה בכמויות עצומות. לי אישית אין לי כלום נגד המכוניות האלה אני פשוט אוהב מכוניות אירופאיות. אני חושב באמת שפולקסווגן, סקודה,אופל, פיז'ו,אאודי, רנו, סיאט, פורד(למרות שיש לה שורשים אמריקאים) סיטרואן,שברלוט (אני יודע שהיא אמריקאית אבל היא לא מהמזרח הרחוק) סאאב ועוד מכוניות אירופאיות (על היוקרתיות אני לא מדבר בכלל) לא נופלות ואפילו לפי דעתי עולות באיכותן על היפניות. רק חבל שבאמצע שנות ה-90 ותחילת ה-2000 אנשים העדיפו את היפניות כדי לחסוך בסכומים יחסיים זעומים של כסף (בעיקר על חלקי חילוף) וקנו במסות אדירות את היפניות, ועוד יותר חבל לי שמתרצים את הקנייה של היפניות בתירוצים מצוצים מהאצבע שכל פוסטמה שעוד לא קיבלה רישיון ובחיים שלה לא ראתה אוטו צרפתי מדקלמת:"לפיז'ו יש חרא מכניקה".

באופן אישי לי היה במשפחה רנו (לא זוכר את הדגם) לא היו איתה בעיות מיוחדות, פיז'ו 405 (חוץ מטיפולים רגילים לא ראתה מוסך), פיז'ו 406 (חדשה מהניילון) הייתה אצלנו 6 שנים ולא ראתה מוסך, הייתה לנו פורד פוקוס ולא היה איתה שום בעיות מיוחדות, פיז'ו205+פיז'ו 205 פוראוור+ פולקסווגן פולו היה לאח שלי ולא היו לו שום בעיות איתם, עכשיו יש לי בבית פיז'ו 407 ואני ממש נהנה לנהוג איתה.

חבל שלרכוש מכונית אירופאית היום זה לא משתלם (לא בגלל הערך של הקניה הראשונית שלה אלא בגלל איבוד הערך המהיר עקב דרישת השוק ליפניות).

מה אתם חושבים?
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 27-04-2008 בשעה 20:07.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

מישהו , איכשהו , חדר לתת מודע , לרוב האנשים , שאירופאיות הם חרא מכוניות , אני שיתאפשר לי לקנות רכב
    לא יחשוב על שום רכב מהמזרח הרחוק, חוץ ממיציבושי וסובארו.
    הררכבים האירופאים , בכלל לא גרועים , ואפילו עולים על מתחריהם מהמזרח , כדי להבהיר לך , פורד מחולקת לשניים , פורד אמריקה , ופורד אירופה

בפורד אירופה מייצרים את המונדאו הפוקום הטרנזיט וכו'..
    באמריקה מייצרים את הmuscle לרוב , שהם מוסטנג וחבריה.

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

מורחקים
    שם פרטי
    קובי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחיה על הקצה ...ותנסה לא ליפול!

לא יודע למה חושבים ככה כי אני יודע במאה אחוז שהרכבים הגרמניים (גרמניה = ארופה למי שלא יודע) הכי איכותיים שיש...וחוץ מיזה רב מכוניות ה"על" מיוצרות באירופה - תחשבו לבד מה זה אומר ...

אני חושב בדיוק אותו דבר חברים רק לי מפריע שהשוק האירופאי פה נחלש ובצדק אנשים נמנעים מלקנות מכוניות אירופאיות, זה לא המהלך הכי חכם לקנות היום מכונית אירופאית שערכה הכספי נשחק מהר. לי יש מזל שאבא שלי חולה על מכוניות צרפתיות והביא 407 אבל אם לא היה לו את השגעון הזה היה לנו היום מאזדה 6 (מה שאמא שלי רצתה) ואם חושבים מבחינה כלכלית בלבד היא הייתה עושה בשכל וחוסכת כסף בזמן המכירה של האוטו.

ציטוט נכתב במקור על ידי CorLeone צפיה בהודעה
    כדי להבהיר לך , פורד מחולקת לשניים , פורד אמריקה , ופורד אירופה

בפורד אירופה מייצרים את המונדאו הפוקום הטרנזיט וכו'..
    באמריקה מייצרים את הmuscle לרוב , שהם מוסטנג וחבריה.
    הפוקוס שהייתה לנו יצרו אותה בספרד נראה לי אני יודע שיש שלוחות באירופה.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

לא ידעתי שפורד זה אירופאי אתה מחדש לי..

בכל אופן אולי אתה מבדיל בין איפה שאשכרה ייצרו את האוטו לאיפה שתכננו אותו והכל ואז זה הגיוני

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

חרטא
    מכוניות יפניות\קוריאניות הם אמנם זולות יחסית וטובות, בגלל שהם נורא בסיסיות וברובן רמת הבטיחות לא בדיוק בשמיים
    מכוניות מאירופה יותר יקרות, לדעתי זה רק בגלל המסים הענקיים
    גם רואים הרבה יותר מכוניות מהמזרח בגלל הליסינג
    אם תשים לב כמעט כל המכוניות בכביש שהם ליסינג זה מאזדה, יונדאי וטויוטה

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    חרטא
    מכוניות יפניות\קוריאניות הם אמנם זולות יחסית וטובות, בגלל שהם נורא בסיסיות וברובן רמת הבטיחות לא בדיוק בשמיים
    מכוניות מאירופה יותר יקרות, לדעתי זה רק בגלל המסים הענקיים
    גם רואים הרבה יותר מכוניות מהמזרח בגלל הליסינג
    אם תשים לב כמעט כל המכוניות בכביש שהם ליסינג זה מאזדה, יונדאי וטויוטה
    את צודקת שזה בקטע של הליסינג וזה ממש חבל שבשביל תוספת של 1000-3000 שקל (תוספת קטנה יחסית לאוטו שכבר משקיעים בו 100,000-200,000 שקל) הורסים פה את השוק האירופאי ומורידים את האיכות.
    כי למכוניות אירופאיות אולי יש להם את הסטיגמות של מכוניות יקרות אבל כבר אין הפרשי מחיר משמעותיים כיום.

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

חחחחח איזה בולשיט אחי, מכוניות אירופאיות הן לא טובות , הן מצויינות!!!
    אני לא מזלזל חס וחלילה בטיב של המכוניות האסיאתיות,בעיקר של המותגים הרציניים "מאזדה,טויוטה,ניסן
    וכו'" ונכון שהן מכוניות מאוד חסכוניות מבחינת טיפולי אחזקה עתידיים אבל האירופאיות היו ונשארו המכוניות
    הכי מפנקות והכי טובות שיש.
    עם כל הכבוד להתקדמות האדירה שהאסייתים עושים בפיתוח רכבים לאורך השנים, את הבסיס והידע שיש
    לחברות האיטלקיות,צרפתיות והגרמניות ייקח עוד הרבה שנים להשיג.
    יש לאסייתיות מערכות שיווק רצחניות שמצליחות לחלחל לאנשים שבאמת האירופאיות כבר לא כמו שהיו פעם,
    לא קונה את זה.

הכי חשוב שהאוטו שאתה קונה יהיה נוח לך ומתאים לכיס שלך,לא משנה אם הוא אסייתי/אירופאי/סיבירי

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

אל תסתכלו רק על מחיר הקנייה.
    העלות גבוהה לא רק בקנייה, מחירי הביטוח יותר יקרים, טסטים יותר יקרים, טיפולים גם בתדירות יותר גבוהה וגם הרבה יותר יקרים..
    ובעקבות כל זה קשה למשפחה ממוצעת להחזיק רכב אירופי (חוץ מצרפתיות מסריחות)
    לישראלי הממוצע הרבה יותר עדיף מהמזרח הרחוק ובמיוחד יפני - עלות זולה, אמינות ברמה גבוהה, אבזור מספק, עליות טיפולים/טסטים/ביטוחים הרבה יותר זולים.
    ועוד פרט רב המכוניות המגיעות מאירופה ביובאות עם נפח מנוע גדול שגוזל דלק וזו הוצעה שצריך לקחת בחשבון

*ממוצע (נכון שזה משתנה מרכב לרכב)
    נערך לאחרונה על ידי babilan; 29-04-2008 בשעה 16:00.
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

ציטוט נכתב במקור על ידי babilan צפיה בהודעה
    ובעקבות כל זה קשה למשפחה ממוצעת להחזיק רכב אירופי (חוץ מצרפתיות מסריחות)
    צרפתיות מסריחות? במה נופלת ה-407 מהפולקסווגן פאסאט? (אני חושב שהיא אפילו עולה עליה) הקאמרי אוכלת את האבק של ה607 וה C6 שתיהן צרפתיות. במה המגאן נופלת מהגולף או מפוקוס? הם לא פחות יקרות זה בולשיט מה שאתה אומר המכונית האירופאית שאתה יכול להגיד עליה שיש לה רמה ירודה משאר המכוניות האירופאיות זה פיאט.
    הצרפתיות לא נופלות מהגרמניות ויש להם אפילו יתרון אחד בולט עליהם ועל כל מכונית אחרת בעולם הנוחות של המושבים שלהם, לא סתם יש אנשים שאומרים שרכב צרפתי מתפתח מכורסא נוחה לרכב מפנק.
    ויש לך לעזאזל מושג כמה עלה לי ביטוח מקיף ל-407 לשנה?!
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 29-04-2008 בשעה 19:15.

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

ה407 נופל מהפאסאט אחרי 4-5 שנים, ואז אתה מתחיל להיות במוסך כל פעם שהאוטו רוצה להפליץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    ה407 נופל מהפאסאט אחרי 4-5 שנים, ואז אתה מתחיל להיות במוסך כל פעם שהאוטו רוצה להפליץ
    אתה די סותר את עצמך כי השיקו את ה407 בארץ רק בסוף 2003 אז זה לא בטווח של 5 שנים זה בטוח, ואני לא מאמין לזה שאחרי הזמן הזה הוא יעשה בעיות, היה לנו 6 שנים 406 והיא לא עשתה שום בעיה.

המכוניות שהכי לא הולך להם היום זה המכוניות האמריקאיות, הם בכלל בירידה.

ואני חושב שהולך למכוניות מהמזרח רק בגלל שהם יותר זולות.. בגלל שעלות הייצור יותר זולה. אז אנשים מעדיפים לקנות אוטו זול שיחסית להרבה אנשים יש מאשר לשלם ביוקר.

באירופה עושים בדיקות למכוניות עם בובות, לבדוק מה קורה במהירויות שונות ורק אחרי שהכול בטוח הם שולחים ובגלל זה מגיעות לארץ יותר לאט מכוניות מאירופה.

אני חושב ששמעתי איפשהוא שעל כל מכונית אירופאית שמייצאים מאירופה, מסין ומיפן מיציאים באותו טווח זמן 10 מכוניות כאלה.

אז זה לא שהאירופיות גרועות, הם יותר בטוחות ויותר יקרות והיוקר נובע מהבטיחות.

עדיף לשלם ביוקר ולהרגיש בטוח מאשר לשלם בזול ושהסיכון שלך להיפצע/למות בתאונה יותר גבוהה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,852 | הודעות: 8,174,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect