קראתי את הדבר הזה שפירסמו וחשבתי וואלה אם זה יקרה לי זה בערך הדבר הכי מביך\טראומתי\מגעיל בעולם לא?
כאילו מה לא אומרים לה או רומזים לה או שפשוט כן אומרים לה אבל אז אולי היא תיפגע??
קראתי את הדבר הזה שפירסמו וחשבתי וואלה אם זה יקרה לי זה בערך הדבר הכי מביך\טראומתי\מגעיל בעולם לא?
כאילו מה לא אומרים לה או רומזים לה או שפשוט כן אומרים לה אבל אז אולי היא תיפגע??
|
|
לא אומרים
או שתיקח בושם בבקבוק קטן קטן ותשפריץ לה שאתה יורד חחחחחחחחחחחחחחח
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אז זה נקרא לדחוף אצבעות לא לרדת לה
אז זה מה שאתה עושה , לא למדתם לא להקשיב לבנות?
אם היא תבקש לרדת לה , אתם מנשקים אותה ומורידים לה את החולצה וממשיכים ככה היא תבקש שוב ? שוב לא מקשיבים לה , אומרים שהיא לא יודעת לנשק , מסיחים לה את הדעת , נו מה אתם ילדים מפגרים לא חסר דברים לעשות
משה מזה העצות המפגרות האלה?
יבוא יום והיא תשאל "למה ת'לא רוצה לרדת לי?"
תגיד בעדינות שיש לה ריח לא משהו.
ת'צריך להבין שלפעמים ריח לא נובע רק מחוסר היגיינה, יכול להיות שהתנחלה לה שם איזה פטרייה לא מזיקה שעושה ריח. מישהו נוב שלא ראה ואגינה בחיים שלו, וגם אנשים שכן ראו וטעמו בחיים לא יוכלו לדעת אם זה זה או לא.
אבל שבחורה מתלקחת אקסטרה טוב, מכניסה סבונים לכוח ועדיין יש לה ריח, סימן שמשהו לא בסדר.
היא תודה לך על זה.
תמיד אמרתי לפרטנריות שלי אם משהו לא בסדר במה שהן עושות.
אם אחת היתה יורדת עם השיניים, אז הייתי עוצר אותה.. ואחרי שמסיימים אומר לה בסוג של צחוק "חח את חייבת להפסיק עם השיניים שלך.." וכל פעם עוד משהו שהפריע.. ועוד משהו..
וגם תמיד אמרו לי אם אני עושה משהו לא בסדר..
ועם הזמן הופכים לתותחים חחחח (:
עם ריח לא יצא לי להתמודד אמנם.
אני מדבר עם מישהי שאתה באינטרקציה במצבים חד פעמיים ולא בקשר ארוך , זה למה העצות הם כאלה , למישהי שאתה בזיון חד פעימי איתה במועדון , היא תגיד לך לרדת לה , אתה תגיד לה יש לך כוס מסריח היא תברח
בדר"כ אם יש ריח זה בגלל שהיא לא התקלחה לפני. פשוט אל תרד לה אחרי מסיבה או שיעור ספורט שמזיעים.
אם יש לה פיטריה או בעיות במערכת השתן ושאר ג'יפה אתה יכול להעיר לה בצורה מנומסת אחרי אבל זה עדיין יהיה לא נעים
תתקלח איתה
ואז דחף לה סבון ויהיה נקי :]
ואז תוכל לרדת לה במקלחת.
חלום רטוב, תרתי משמע חח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חחחח אהבתי תקטע אם הבושם חחחחחחח תביא ברנר נעשה לה כוס כושי O_ם וקאררטר אתה בכלל חנקת אותי להכניס לה סבון לכוס טחחח אחד הדברים המצחיקים ביותר ששמעתי.. חחח חחחח חחחחח איזה סטלן תקע לה מחבט בייסבול תפריד לה תשחלות ואז תרד לה אה? ילדה בת 15 תתקע לה סבון יאהבל?
תעשה לה דווקא, אל תתקלח כמה ימיםותבקש ממנה שתרד לך שתרגיש עד כמה מגעיל זה. וכשתרמוז לך על זה תגיד :"עם זה אני מתמודד כבר כך וכך זמן"
חחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי בני =\; 30-04-2008 בשעה 21:13.
אם זה פעם ראשונה,אתה יורד רואה לא מתאים לך,אתה עובר לדחוף אצבעות ואז ומתחיל לעלות לכיוון השדיים עם הפה והידיים וכמה נשיקות ומזיין אותה כמו שור D:
אם אתה כבר יודע שהכוס שלה מסריח,תדבר איתה על זה,אל תצרח עליה או משהו,פשוט תשבו תגיד לה "מאמי אני רוצה לדבר איתך רגע,תשבו ,תהיו קרובים ופשוט תגיד לה את זה ברוגע,ושאולי תלכו לרופא או משהו לבדוק שהכול בסדר שם למטה,אין סיכוי שהיא תיעלב אם אתה עושה את זה בצורה הזאת
מה כל המשחקים האלה..
פשוט תגיד לה בעדינות..
תרד לה כזה ואם תקבל את הגל ריח הזה כזה תעלה ותנשק לה את הבטן ותעלה עוד וזה עד שתחזור לפה צוואר וכל העסק שם..
ואז שהיא תעשה לך "? אני רוצה עוד ?" אז תגיד לה בעדינות חחח אבל לא כלכך נעים לי שם..
לא יודע לא נעים לי.. שחק את הביישן..
היא בטוח תגיב נכון זה אפילו הפאדיחות שלה..
להבא תאמין לי שהיא תשפשף טוב טוב עם סבון לפני שהיא מגלה לך את איבר מינה..