שלום לכולם. אני בן 16 נולדתי ב23 למרץ 1992.
אני רוצה כבר לגשת לבחינת התאוריה. השאלה שלי היא מתי אני יכול לגשת כבר לבחינה? ואיפה אני יכול ללמוד לבחינה הזאת? להשיג את החומר הנלמד? איפה אני ניגש לבחינה? מה אני צריך להביא?
תודה מראש..
שלום לכולם. אני בן 16 נולדתי ב23 למרץ 1992.
אני רוצה כבר לגשת לבחינת התאוריה. השאלה שלי היא מתי אני יכול לגשת כבר לבחינה? ואיפה אני יכול ללמוד לבחינה הזאת? להשיג את החומר הנלמד? איפה אני ניגש לבחינה? מה אני צריך להביא?
תודה מראש..
|
|
אז ככה..
לרכב אתה יכול לגשת מגיל 16.5 למרות שעדיף חודשיים שלוש לפני 17
לאופנוע 125 סמ"ק אתה יכול מגיל 15.5 אך כנ"ל רצוי חודשיים שלוש לפני 16
את החומר אתה יכול להשיג ממס' גורמים כמו מורים לנהיגה ובאתרים שונים כגון 'למד'
החומר מגיע ב3 דרכים עיקריות- או ספר או דיסק או אתר
לגבי איפה זה תלוי היכן אתה גר המוקדים של אזור המרכז הם ת"א ורחובות שם פועלות התאוריות מידי יום מהשעה 7 בבוקר עד ל7 בערב.
אתה יכול לעשות תאוריה יום אחרי יום במידה ונכשלת. נכשל=מעל ל4 טעויות (5 ומעלה)
התאוריות במוקדים אלו מתבצעים בשיטה החדשה שהיא מחשבים, התאוריה מורכבת משאלות אמריקאיות ועליך לסמן את התשובה הנכונה (מוצרפות תמונות לשאלה כדי להמחיש לך)
לפני התאוריה עליך להגיע למכון ראיה (חנות משקפיים וכד') שפועל יחד עם משרד התחבורה ולבקש טופס ירוק בעלות של 40 שקלים (אם אני זוכר נכון) שם יצלמו אותך (תמונת הרישיון) ויבצעו לך בדיקת עיניים.
לאחר כל זה אתה פונה אל רופא המשפחה שלך ועובר בדיקות קלילות והוא חותם לך על הטופס.
כשסיימת את כל זה אתה הולך אל סניף הדואר הקרוב לביתך ובמקש טופס אגרה בסך 40 שקלים. ואת הקבלה מהטופס מביא ביום התאוריה איתך למבחן ביחד עם הטופס ירוק ותעודת זהות!!!!
זהו...
במידה ונכשלת לתאוריה הבאה אתה צריך אך ורק ללכת לדואר ושוב לשלם אגרה (אין צורך ללכת להוציא טופס ירוק מכיוון שהוא מספיק ל6 תאוריות וכבר היית אצל רופא המשפחה)
ושוב להגיע למבחן עם טופס ירוד אגרה משולמת ותעודת זהות!!!
*למיטב ידיעתי אך ורק תעודת זהות מקבלים שם לא דרכון ולא נעליים
מקווה שעזרתי =]
נערך לאחרונה על ידי babilan; 01-05-2008 בשעה 03:03. סיבה: בכל זאת כתבתי את זה ב2 בלילה מן הסתם יש טעויות חחח =]
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
סעמק איבדתי את הטעות זהות שלי לפני כמה ימים... אני לא יכול פשוט לתת להם את המספר?
ממש לא הם צריכים תמונה...
והם לא מוכנים לקבל דרכון (לפחות ב99% מהפעמים בהם אנשים נאלצו להביא דרכון)
אחרי הכל לתת מס' זה לעבוד על המערכת אתה נותן לבנאדם שיודע תחומר לעשות במקומך..
אני אישית ממליץ לך כל עוד אין לך תעודת זהות אין לך עם לגשת חבל על הזמן שתבזבז בתור
~~מוות ל"ערכים"!~~
בכל מקרה אתה תצטרך תעודת זהות מתישהו, פשוט תלך ותוציא חדשה.
ישי התותח
זה אתה נכתב מדריך על ידי
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=346747
נערך לאחרונה על ידי babilan; 04-05-2008 בשעה 02:35.
~~מוות ל"ערכים"!~~