מה דעתכם על הראפ וההיפ הופ הישראלי?
אני בתור ילד (לא שעכשיו אני לא כן?) סתומרת שהייתי קטן יותר, אהבתי את סאבלימינל. היום אני כבר לא אוהב אותו ולא מקשיב בכלל לשירים שלו.
אז הראפ הישראלי הוא סתם, לא מיוחד לא אוהב אותו.
מה איתכם?
מה דעתכם על הראפ וההיפ הופ הישראלי?
אני בתור ילד (לא שעכשיו אני לא כן?) סתומרת שהייתי קטן יותר, אהבתי את סאבלימינל. היום אני כבר לא אוהב אותו ולא מקשיב בכלל לשירים שלו.
אז הראפ הישראלי הוא סתם, לא מיוחד לא אוהב אותו.
מה איתכם?
|
|
בכללי הראפ השיראלי עכשיו חרא.
יש כמה יוצאי דופן למשל יש ראפרים צעירים ששרים ראפ ממש יפה וכמעט אף אחד לא שומע עליהם...
מהלהקות הקצת יותר ותיקות, אני אוהב את הדג נחש.
Two of America's most Wanted
at the same motherfucking place,
at the same motherfucking Time.
שמע אחיי אני צריך שתביא לי מדריך לחתימה שעשית![]()
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
אהבתי תהיפ הופ הישראלי של פעם.
היום הם קוראים לאלון דה לוקו ראפר..
חח כואב..
סתם חלש ביותר לראפרים אין מה לספר מה סאבלימנאל יספר על איך שהוא דקר מישהו אם קיסם
הבעיה זה לא שלישראלים אין את זה. תשמעו את משפחת תאקט עושים ראפ באנגלית או צרפתית וזה אשכרה טוב. הבעיה זה השפה, היא לא מתאימה לראפ. והדג נחש ושבק ס' זה לא ראפ ובטח שלא היפ הופ.
בואו אני יספר לכם על הראפ ישראלי אני בן 16 כתה י ושומע מכתה ג בערך מוזיקה שחורה ראפ ריתם אנד בלוז והיפ הופ.... שמעתי כבר את רוב ההאמנים ששמעתם עליהם וגם את אלה שלא שמעתם עליהם ואני ישווה את ארצות הברית לפה קודם כל סאבלימינל הצל ומשפחת תאקט זאת חבורה של חאפרים שמקליטים שירים ובגלל שלא היה פה ראפ לפניי אהבו אותם בערך כשהייתי כתה ו או ה אחר כך עם חזר בטורו עשו " מהפך" אבל כל ה"חיילים" שמדוברים בשירים שלהם נשארו טירונים קטנים ובכיינים חוץ משי 360 שלפי דעתי הוא אמן ענק... לגבי הצעירים יש כמה שמות מבטיחים הפקת ניב שטובי מריצה אמנים מצליחים אבל לא מפורסמים כמו אל איי וגל בסון שאישית לא אהבתי את הסגנון של גל והראפ שלנו הוא קצת מפונק יש כל כך הרבה כישרון בחלק מהאנשים אבל אין פה את הפיתוח הצעד אחד קדימה מצליח לאחד מתוך 14 בערך ועם אני וחבר שלי שכבר כותבים שנתיים וייש לנו 24 שירים אבל לא מוצאים ביטים והפקות אז סימן שמשהו פה בארץ פגום בוא ניקח לדוגמא את סנופ דוג שעושה שטויות סנופ דוג הא קריפ ( גאנג אמריקאי ) ולא היה צריך לעבוד קשה מידי בסה"כ סנופ דוג הוא טוב אבל לא מפציץ ובגלל השם שלו כגאנגסטר העלו אותו רחוק איך זה אפשרי שאנשים בארץ גרים בחור אז לא מעלים אותם וכל המפונקים של תל אביב מתפרסמים להם ואנחנו בשכונות פי אלף יותר טובים מהם אז תסלחו לי עם אתם קוראים לדנסטר ואקמול ראפרים המדינה שלנו היא פשוט בושה של ראפ